Basın Tribünün'de futbolda yeni sezon ve geçen sezon tartışıldı

Gökhan Aktürk, Şenol Kaluç ve Bülent Tuncay, spor dünyasındaki son gelişmeleri aktardı. Hakem psikolojisi ve forvet oyuncularının sahadaki önemine değinen usta yorumcular, Fenerbahçe'nin forvetteki yetersizliğinin geçen yıllarda da olduğunu ifade ettiler.

Gökhan Aktürk, Şenol Kaluç ve Bülent Tuncay, futbolda ki yeni sezonu ve geçen sezonu değerlendirdi.

HAKEM PSİKOLOJİSİNE GÖRE HAREKET EDİYOR

Hakem psikolojisine değinen Şenol Kaluç,''Rize'de futbolcuya kırmızı kart vermedi ondan sonraki oyunculara kart çıkarmadı. Verdiği sözün altında ezildi. Melo sarı kart ve kırmızı görmeden gitti.34 maçın 34'ünde almadan sahada kaldı. Fenerbahçe'de oynamak ayrı, Adana Demirspor'da oynamak ayrı" dedi.

SANTRAFORLAR SAHANIN GÖZBEBEĞİ

Fenerbahçe'nin forvet konusunda geçen yıllarda sorun yaşadığını vurgulayan Kulaç,'' Avrupa maçı yaklaşıyor. Fenerbahçe'nin forveti yok. Fenerbahçe geçen yıllarda bu sorunu yaşadı. Santrafor takımın göz bebeğidir. Takım arkadaşlarının desteği ile var bağımlı futbolculardır. Metin Oktay'da buna dağil. Bunu küçümsemek için demiyorum. İyi bir santraforla kaleciyi buluşturursanız çok iyi şeyler olur. Dünyadaki büyük golcülerin topla buluşma sayılarıyla gol sayılarıyla aynı orantıda. Golcülerin topla buluşması önemli. Samatta'yı topla buluşturmanız gerek'' diye ifade etti.

BEŞİKTAŞ, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE HAZIR DEĞİL

Bülent Tuncay'da santraforun önemine vurdu yaptı. Tuncay, ''Bir santrafor aynı şekilde cepheyi görebiliyorsa ve gol atacağına inanıyorsa ya şut çeker ya direk girer. Orada Kenan korkuyor. Bir santrafor şut çekmekten korkmaz. Kenan çok etkili bir adam, takım oyuncusu. Solda Lari'nin yerine sol açık oynatır. Beşiktaş Lig için hazır olabilir fakat Şampiyonlar Ligi için asla hazır bir takım değil. Biz Euro 2020'ye gittiğimizde neyle karşılaştıysak Milli Takım olarak, Beşiktaş'ta Şampiyonlar Lig'inde güçlü bir gruba denk gelmese bile aynı tabloyla karşılaşacak'' dedi.

SERGEN HOCA NOKTA ATIŞI TRANSFERLER YAPIYOR

Beşiktaş'ın transferlerle ilgili nokta atışı yaptığını söyleyen Gökhan Aktürk,'' Sergen'in aldığı oyucular nokta transferi. Sadece Gökhan Töre'de biraz değişiklikler oldu. Sergen hocanın transferleri hazır geldiyse Gaziantep maçında çıkartabilir'' diye konuştu.

Galatasaray'ın Gedson'u aldığını söyleyen Gökhan Aktürk,'' Galatasaray yüzde doksan Gedson'u aldı. Ama onun alınabilmesi için Galatasaray'dan bir kaç kişinin gitmesi gerekiyor. Galatasaray'ın kadrosu çok şişkin Beşiktaş gibi. Bazı yabancılardan ayrılması gerekiyor'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN