Su borusu patladı, tonlarca su dakikalar boyunca yola aktı!

İstanbul'da su borusu patladı, tonlarca su dakikalarca boşa aktı. Arnavutköy'de şebeke suyu aktarımını sağlayan ana borulardan birinin patlaması üzerine tonlarca su yolları göle çevirdi. O anlar ise drone ile havadan böyle görüntülendi.

Arnavutköy'de patlayan su borusu, tonlarca suyun dakikalar boyunca boşa akmasına sebep oldu.

Geçtiğimiz gün Arnavutköy Fatih Caddesi’nde meydana gelen olayda, cadde üzerinde bulunan su borusu bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlamanın etkisi ile tonlarca su dakikalarca boşa aktı. Akan su güzergahında olan akaryakıt istasyonu, metro şantiyesi, park ve otobüs duraklarının bulunduğu nokta sular altında kaldı.

Suyun aktığı güzergah drone ile havadan görüntülenirken, şiddetli akan su vatandaşların cep telefonu kamerası ile de görüntülendi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda su kesilerek patlayan noktaya müdahale edilirken, ilçede bulunan birçok mahallenin suyu kesildi. Çalışmalar devam ediyor.

KURAKLIK ENDİŞELERİ ARTTI

Öte yandan, son dönemlerde özellikle sosyal medyada ilgi gören bir başka şey ise Türkiye'nin birçok ilinde barajlarda az su olması yer aldı. Yaşanan bu olayın ardından bazı sosyal medya kullanıcıları kuraklık endişelerini yeniden dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir