Kargolar 31 Aralık'ta çalışıyor mu? 1 Ocak'ta kargolar çalışacak mı? Yurtiçi kargodan açıklama

Kargolar 31 Aralık'ta çalışıyor mu? 1 Ocak'ta kargolar çalışacak mı? Yurtiçi kargodan açıklama

Yılbaşına sayılı günler kala kargo bekleyen binlerce kişi 31 Aralık'ta ya da 1 Ocak'ta kargo şirketlerinin çalışıp çalışmadığını merak ediyor. "31 Aralık'ta kargolar açık mı?" sorusunun yanıtına ve detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

 Kargolar 31 Aralık'ta çalışıyor mu? ya da 1 Ocak'ta çalışacak mı? soruları sıklıkla araştırılıyor. Resmi tatillerde devlet dairelerin veya özel kurumların açık olup olmadığı merak konusu. 31 Aralık Salı günü mevzuatta yer almadığı için tatil olmayacak. 1 Ocak Çarşamba günü ise resmi tatil olarak belirlendi.

Tatil günlerinde kargo şirketleri açıklama yapabiliyor. Kargolar 31 Aralık'ta ve 1 Ocak'ta çalışıyor mu? sorularının yanıtı ise şu şekilde:

KARGOLAR 31 ARALIK'TA ÇALIŞIYOR MU?

31 Aralık resmi tatil değildir. Bu nedenle kargolar normal çalışma saatleri arasında hizmet verecek.

KARGOLAR 1 OCAK'TA ÇALIŞIYOR MU?

Özel kargo firmalarının yılbaşında (1 Ocak) tatil yapması bekleniyor. Ancak bazı kargo firmalarının şirket politikaları gereği yılbaşında kısmi hizmet verebilme ihtimali var.

YURTİÇİ KARGODAN AÇIKLAMA

"31 Aralık Salı günü şubeler normal çalışma saatlerinde hizmet verecektir. 1 Ocak Çarşamba günü ise tüm şube ve acentele kapalı olup, 2 Ocak Perşembe günü normal işleyişine devam edecektir."

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN