Kırıkkale Üniversitesi 92 sürekli işçi alımı başvuru şartları | İŞKUR iş ilanları sayfası

Kırıkkale Üniversitesi 92 sürekli işçi alımı başvuru şartları | İŞKUR iş ilanları sayfası

Kırıkkale Üniversitesi, Koruma ve Güvenlik Hizmetleri, Temizlik Hizmetleri, Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri alanlarında 92 işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR aracılığıyla yapılacak alımlar içinKırıkkale Üniversitesi başvuru şartlarını paylaştı.

Kırıkkale Üniversitesi, 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi  Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince,  Kırıkkale Üniversitesi’nin aşağıda  paylaşılan birimlerinde istihdam edilme üzere, İŞKUR açık ilanında vurgulanan genel ve özel koşulları sağlayan adaylar arasından Sürekli İşçi alımı yapılacağı vurgulandı.

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ 92 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde istihdam edileceklerin, paylaşılan Yönetmeliğin Geçici altıncı maddesine istinaden, sınava tabi tutulmadan, direkt olarak noter huzurunda yapılacak kurayla belirleneceği kaydedilirken, tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayısı kadar da yedek adayın direkt olarak noter kurasıyla belirleneceği bildirildi.

Kırıkkale Üniversitesi Genel Sekreterliği ile İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığında istihdam edilecek işçiler, noter kurası ile belirlenecek açık iş gücü sayısının (ilan  edilen  kadro  sayısı)  4 (dört)   katına   kadar   çağrılacak   adaylar   arasından,   yapılacak   Sözlü   Sınav   sonucunun ardından belirleneceği aktarıldı.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ 92 SÜREKLİ İŞÇİ BAŞVURULARI NEREYE VE NASIL YAPILIR?

İşçi  alımına  ilişkin  söz konusu ilana  başvuruların  Türkiye  İş  Kurumu  (İŞKUR)  esube.iskur.gov.tr internet  adresinden  03 Aralık 2020 ile 07 Aralık 2020  tarihlerinde  elektronik  (online)  olarak yapılacağı işaret edilirken, kura yeri, tarihi ve saatinin İŞKUR açık iş ilanında belirtileceği paylaşıldı.

Paylaşılan tüm pozisyonlara atanacaklar için deneme  süresinin 4857 sayılı İş Kanunu gereğince 2 ay olduğu anımsatıldı.

Başvuru şartlarını sağlamadığı sonradan anlaşılanların başvurularının; kura, ilan, atama ve sınav dönemlerinin her aşamasında sorgulanacağı vurgulandı.

İşçi alım sürecinin her aşamasında; sözlü sınav tarihi, yeri, saati ve atanacaklardan talep edilecek  belgelerin   ve  söz  konusu  belgelerin  teslim  tarihine  ilişkin  tüm  bilgilendirme  ve duyuruların, Kırıkkale Üniversitesi’nin https://kku.edu.tr internet sitesi üzerinden duyurulacağı belirtilirken, bu hususlara dair adaylara herhangi bir yazılı tebligatın yapılmayacağı ve bu ilanların tebligat niteliğinde olacağı hatırlatıldı.

ekran-resmi-2020-12-04-15-46-36.pngKırıkkale Üniversitesi 122 sözleşmeli sağlık personeli başvuru şartları belli olduKırıkkale Üniversitesi 122 sözleşmeli sağlık personeli başvuru şartları belli oldu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN