Kırmızı Oda Kumru kimdir? İşte hikâyesi ve gerçek adı...

Kırmızı Oda Kumru kimdir? İşte hikâyesi ve gerçek adı...

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'ya Kumru karakteriyle dâhil olan Aslıhan Gürbüz, performansıyla ve hikâyesiyle izleyiciyi ekran karşısına kitlemeyi başardı. Yahşi Cazibe dizisiyle tanınan Aslıhan Gürbüz, güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Bir Bulut Olsam Asiye, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Ufak Tefek Cinayetler gibi birçok önemli projede yer alan Aslıhan Gürbüz, Çanakkale’de doğarken, babasının işinden dolayı Bursa’da yaşadı. Okulunu da burada okuyan ardından Konya’ya üniversite okumaya giden Aslıhan Gürbüz, güleç yüzü, sevecen tavırlarıyla biliniyor.

KIRMIZI ODA KUMRU KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? 

Kırmızı Oda’ya Kumru karakteriyle dâhil olan Aslıhan Gürbüz, kliniğe danışan olarak geliyor. İzleyici Kumru’nun hikâyesine hem heyecanlanıyor hem de üzülüyor.

KIRMIZI ODA KUMRU'NUN HİKÂYESİ NEDİR?

Kırmızı Oda dizisinde ilk etapta mutlu görünen Kumru ise eşi ve kızıyla beraber bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama bıçakla saldırmaya kalkışınca, ortalık karışıyor.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR? 

16 Şubat 1983’te Çanakkale’de doğan Aslıhan Gürbüz, 5 yaşında babasının işinden ötürü İstanbul'dan Bursa'ya taşındı. Bursa İnegöl’de Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda okuyan Aslıhan Gürbüz, meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okumasının ardından Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

2009'da Kanal D’de yayınlanan, Timur Savcı yapımı, Meral Okay’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç'ın oturduğu Bir Bulut Olsam dizisinde oynayan Aslıhan Gürbüz, bir zamanlar yayınlanan ve geniş kitlelerce takip edilen ‘Yahşi Cazibe’ dizisinde Azerbaycanlı ‘Cazibe’ karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz, Zeytin Tepesi dizisinde ‘Deniz’, Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde de ‘Halime Sultan’ karakterlerini canlandırdı.

ASLIHAN GÜRBÜZ EVLİ Mİ?

2011 yılında Kerem Kupacı’yla hayatını birleştiren Aslıhan Gürbüz, 2014 yılında ayrılma kararı aldı.

aslihan-gurbuz-kac-yasinda-ve-nereli-kirmizi-oda-kumru-kimdir-hikayesi-nedirr.jpg

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2008 Gonca Karanfil Gonca Başrol Oyuncusu
2004 Büyük Buluşma Seda Yardımcı Karakter
2010 - 2012 Yahşi Cazibe Cazibe Abbasova Başrol Oyuncusu
2009 Bir Bulut Olsam Asiye Bulut Başrol Oyuncusu
2015 - 2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem Halime Sultan Yardımcı Karakter
2014 Zeytin Tepesi Deniz Gökçener Başrol Oyuncusu
2009 Kanal-İ-Zasyon Nazlı Yardımcı Karakter
2017 Ufak Tefek Cinayetler Merve Başrol Oyuncusu
2016 Kor Emine Başrol Oyuncusu
2011 Labirent Ayla Yardımcı Karakter

OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

2008 Zorla Güzellik Clarly Başrol oyuncusu

ALDIĞI ÖDÜLLER

2011 Antalya Televizyon Ödülleri AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları
2011 38. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Yahşi Cazibe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN