Kısmetse Olur evinde Hazal, Emre'nin bekarlığa veda partisini bastı | İzle

Kısmetse Olur evinde Hazal, Emre'nin bekarlığa veda partisini bastı | İzle

Kısmetse Olur evinde Hazal Atabek rüzgarı esti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'da Emre Ulubeyli bekarlığa veda partisi verirken hiç beklemediği biranda sevgilisi Hazal Atabek partiyi basarak terör estirdi.

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen sevilen programı Kısmetse Olur evinde bugün yine birbirinden ilginç anlar yaşandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümlerde Hazal ve Emre çifti aşkları boyut değiştirirken 13 Mayıs Cuma günü yayınlanan yeni bölümde de Emre'nin bekarlığa veda partisi yapıldı.

Evde herşey yolunda giderken kimsenin beklemediği bir olay gerçekleşti. Kostümler içecekler yemekler hazırlanılan parti için herşey yolundaydı. Kızlar tarafında Hazal ve diğerleri olan biteni televizyondan takip ederken Emre'nin biranda dansçı bir kızla dans etmeye başlamsı onu çileden çıkardı ve koşarak partiyi bastı.

İŞTE O ANLAR;

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN