Kıvanç Tatlıtuğ çıldırdı ağabeyi Tugay Tatlıtuğ kameralara saldırdı

Kıvanç Tatlıtuğ çıldırdı ağabeyi Tugay Tatlıtuğ kameralara saldırdı

Başak Dizer ile ilişkisiyle magazin gündeminin zirvesine yerleşen Kıvanç Tatlıtuğ’un, magazin muhabirleriyle yıldızı barışmıyor. Bir mekan çıkışı basın mensuplarının görüntü almaya çalıştığını fark eden Kıvanç Tatlıtuğ, yine çileden çıktı. Devreye giren ağabeyi Tugay Tatlıtuğ ise bir kameramanın üzerine saldırdı.

Şimdilerde hiçbir projede yer almayan, Başak Dizer ile ilişkisiyle gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ, son dönemde magazin muhabirlerine karşı da sert bir tutum sergilemeye başladı. Önceki akşam Kuruçeşme'deki Huqqa isimli mekana giden ünlü oyuncu, buradaki VIP bölümde keyif sürdü. Kıvanç Tatlıtuğ, mekan çıkışı gazetecilerin beklediklerini görünce çileden çıktı.

15-11/10/1447138744403

Kıvanç Tatlıtuğ kavgayı arabadan izledi

Hemen mekandaki görevlileri yanına çağıran Tatlıtuğ, "Siz mi çağırdınız bunları" diye bağırdı. Mekanı gergin bir şekilde terk eden ünlü oyuncu, arabasına bindiği sırada devreye ağabeyi Tugay Tatlıtuğ girdi. Bir kameramanla kazayla çarpışan Tugay Tatlıtuğ, gazeteciye sert sözlerle saldırdı. Kameramanın kullandığı ekipmana ve kendisine vuran Tugay Tatlıtuğ'u araya giren diğer gazeteciler sakinleştirmeye çalıştı. Kavga anlarını arabasının içinden izleyen Kıvanç Tatlıtuğ'un duruma müdahale etmemesi ise herkesin tepkisini çekti.

Mekan çıkışı gazetecileri gören Kıvanç Tatlıtuğ, tek kelime dahi etmedi.

15-11/10/1447138742586

Ağabey değil kral! 

Ağabey Tugay Tatlıtuğ'un oyuncu kardeşini görüntüleyen basın mensuplarına karşı sergilediği agresif ve çirkin tavırlar, "Kraldan çok kralcı" dedirtti. Tatlıtuğ'un ağabeyini sadece izlemesi ise şaşırttı.

15-11/10/cemKıvanç Tatlıtuğ'un kast ajansı sahibi olan abisi Cem Tatlıtuğ,

kardeşinin adını kullanarak iş yapıyor diyenlere öfke dolu mesaj yayınlamıştı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN