Köprü altında erkek cesedi bulundu

Köprü altında erkek cesedi bulundu

Aydın'ın Karacasu İlçesi'ndeki bir köprü altında 19-20 yaşlarında bir erkeğe ait ceset bulundu. Cesedinin 17 yaşındaki Emral Bahçe'ye ait olduğu belirlendi. Bahçe'nin anne ve babasının ayrı yaşadığı öğrenildi. Bahçe'nin ölüm nedeninin belirlenmesi için araştırmaların sürdüğü bildirildi.

Yaylalı Mahallesi'ni Cuma Mahallesi'ne bağlayan eski Karşıyaka Köprüsü'nün altında dün saat 18.00'de bir erkek cesedi görenler, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. Vücudunda herhangi bir yara izi bulunmayan ve kimliği henüz belirlenemeyen 19-20 yaşlarında olduğu sanılan erkeğin cesedi, olay yerindeki inceleme sonrası otopsiye gönderildi. Polis, cesedi bulunan gencin kimliğinin belirlenmesi ve ölüm nedenin tespiti için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

AYDIN / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN