Koronavirüs yaşlı çiftin sonu oldu

Koronavirüs yaşlı çiftin sonu oldu

Kütahya'da koronovirüs tedavisi gören çift, tedavi gördükleri Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir gün ara ile vefat etti.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde yaşayan Zehra (80) ve Murat Erdoğan (82) çifti, koronovirüs sebebiyle Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Hastalığın ağırlaşması sonucunda yoğun bakıma kaldırılan çift kurtarılamadı.

20201217-2-45903791-60711681-preview.jpg

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap'ın teyzesi ve eniştesi de olan çift, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Önce Zehra Erdoğan, bir gün sonra da eşi hayata gözlerini yumdu.

Milletvekili Kasap, gazetecilere yaptığı açıklamada, hem teyzesi ve eniştesinin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

"CENAZELERİNE BİLE KATILAMADIM"

qwklqwd.jpg

Kovid-19'dan korunmak için kurallara uyulmasının önemine dikkati çeken Kasap, "Cenaze törenlerine bile katılamadım. Bu hastalık kesinlikle hafife alınmamalı. Herkes için çember daralıyor. Özellikle bir doktor olarak söylüyorum, genç yaşlı herkes tedbir kurallarına mutlaka dikkat etmeli." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN