27 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

27 Ocak koronavirüs vaka sayısı açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından 27 Ocak Kovid-19 günlük vaka ve can kaybı sayısı açıklandı. Sağlık Bakanlığı'nın güncel koronavirüs tablosuna göre; can kaybı 174, vaka sayısı 82 bin 180 olarak gerçekleşti. Bu vaka sayısı Türkiye'de günlük vaka sayısında rekor olarak kaydedildi.

Günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Koca, sosyal medya hesabından duyurduğu vaka sayıları ile vatandaşlarımızı koronavirüs için uyarıyor.

27 OCAK KORONAVİRÜS TABLOSU

27 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de bugün 424 bin 164 test yapıldı. Koronavirüs tablosuna göre 82 bin 180 vaka sayısı, 174 can kaybı yaşandı. İyileşen hasta sayısı ise 83 bin 225 olarak açıklandı.

basliksiz-8asas.jpg

BAKAN KOCA'DAN KORONAVİRÜS UYARISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan "“BU HAVADA AŞI?” Sağlık çalışanlarımız görevlerinin başında. Aşı hatırlatma dozunuzun zamanı gelmişse, hava koşullarından kaynaklanan göze alınması mümkün zorlukları engel kabul etmeyin. Kış aylarında Covid-19 riski yüksek. Aşının zamanında yapılması önemli." açıklanmasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN