Aşı programına bir grup daha dahil edildi

Aşı programına bir grup daha dahil edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin yarından itibaren aşılama grubuna dahil edileceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Fahrettin Koca, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin de aşılama gruplarına dahil edildiğini duyurdu.

Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin."

ÖĞRETİM ÜYELERİ DE AŞI LİSTESİNE ALINDI

Sosyal medya hesabı üzerinden ikinci bir paylaşımda bulunan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı:

Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN