Kozmetik dünyası pandemi sonrası festivale hazırlanıyor

Kozmetik dünyası pandemi sonrası festivale hazırlanıyor

Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisine alan ve aşı çalışmalarıyla kontrol altına alınmaya çalışılan Kovid-19 salgını, birçok sektör gibi kozmetik sektörünü de etkiledi. Luis Bien kozmetik şirketi'nin Ceo'su Barış Güneş pandemi sonrasında kozmetik festivali düzenleneceğini açıkladı.

Tarihte yaşanılan savaş, salgın gibi bütün dünyayı ekonomik ve sosyal sorunlarla olumsuz etkileyen gelişmeler sonrası hayatın tekrar normale dönmesi sonrası insanların öz bakım ve güzellik kaygılarına ciddi önem gösterdiği biliniyor. Bu kapsamda kozmetik sektörünün önemli isimlerinden Luis Bien'in Ceo'su Barış Güneş salgın sonrasında bir festival planladığını duyurdu.

'SALGIN SONRASI SEKTÖRDE CANLANMA BEKLİYORUZ'

Aşı çalışmalarının artması ile pandemi sonrasına hazırlanan kozmetik sektörünün önemli isimlerinden Luis Bien’in CEO’su Barış Güneş planladıkları festival hakkında şu açıklamalara yer verdi:

“Pandemi sonrası kozmetik sektöründe bir bayram havası bekliyoruz. Tarihte yaşanılan bütün dünyayı etkileyen salgın gibi olumsuz gelişmelerden sonra normal hayata dönüş beklentisi insanları heyecanlandıran bir durum olmuş. İnsanların tekrar sosyalleşme isteği, kendine bakma güzellik sektörüne ilgiyi çok arttırmış olduğunu gördük. Aynı gelişmeler ışığında 2020 yılında ortaya çıkan ve hala devam eden bu sürecin yakın zamanda sonlanması umudu yine kozmetik sektörü için çok heyecan verici bir bayram havasını yaşanacağını bize gösteriyor.” 

'SALGIN KOZMETİK SATIŞLARINDA DÜŞÜŞE NEDEN OLDU'

Kozmetik ürünlerdeki satışların pandemi surecinde Türkiye ve dünyada ciddi bir düşüş sergilediğini de belirten Luis Bien CEO’su Barış Güneş; “Herkesin evlere kapandığı bir durumda pek de güzelliğimize ve önceki bakımımıza özen göstermedik ancak Luis Bien’in çok güvenerek piyasa çıkardığı “kaygı grubu” olarak isimlendirdiğimiz ürünler ciddi talep gördü. Kaygı grubu ürünleri insanların hayatının vazgeçilmez ürünleri olarak hayatlarına aldıkları ürünler oldu. Unisex ürünler üreten bir kozmetik şirketi olduğumuz için saç, sakal, diş, cilt ve parfüm alanındaki ciddi Ar-Ge sonrası ürettiğimiz ürünler pandemi sırasında insanların kaygılarını azaltmaya büyük oranda yardımcı.“ diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN