KPSS'den 60, 63, 67, 70 alanlara müjde! İçişleri Bakanlığı yüzlerce personel alımı yapacak! Başvuru şartları duyuruldu!

KPSS'den 60, 63, 67, 70 alanlara müjde! İçişleri Bakanlığı yüzlerce personel alımı yapacak! Başvuru şartları duyuruldu!

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan ilanları ilgiyle takip ediyor. Peki İçişleri Bakanlığı oersınel alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanı binlerce insan tarafından ilgiyle araştırılıyor. Peki personel alım şartları nedir? Başvuru nasıl yapılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMLARI

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni ilan kapsamında Bakanlık bünyesine büro personeli, mühendis, psikolog, çözümleyici, arşiv personeli, mütercim tercüman, çağrı operatörü ve birçok farklı alanda personel alımı yapılacak. Kadın erkek adaylar arasından 335 kişi işe alınacak. KPSS puanının ise en az 60 olması gerekiyor. 

İçişleri Bakanlığı 335 Personel Alımı

İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen açıklama kapsamında lisans mezunu adayların KPSS P3, ön lisans mezunu adayların KPSS P93, lise mezunu adayların KPSS P94 puan türlerinde en az 60 ve üstü puan almış olması gerekiyor. İçişleri Bakanlığı personel alımları için başvurular 15 Nisan tarihine kadar sürecek. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden online olarak yapılabilecek. Bakanlık tarafından yayımlanan ilanın diğer detaylarına ulaşmak için bu internet sitesini ziyaret edebilirsiniz; https://www.ilan.gov.tr/ilan/1155360/kamu-akademik-personel-kamu-personel-alim-ve-sinavlari-icisleri-bakanligi-335-sozlesmeli-personel-alacak

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN