Al Pacino ve Robert De Niro 'Baba'nın 50. yılını kutladı

Al Pacino ve Robert De Niro 'Baba'nın 50. yılını kutladı

Hollywood yıldızları, Al Pacino ve Robert de Niro, New York'taki Tribeca Film Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen Baba filminin 50. yıl özel gösterimine katıldı.

Al Pacino ve Robert De Niro, New York'ta The Godfather'ın (Baba) filminin 50. yıl dönümü için düzenlenen etkinliğe katıldı. 82 yaşındaki Al Pacino ve 78 yaşındaki Robert De Niro, The Godfather'ın 50. yıl dönümü kutlamasına katılırken yan yana göründüler.

25.jpg

Başrol oyuncusu Al Pacino, Corleone ailesinin başı olan Michael Corleone'yi oynadı ve Robert De Niro, devam filminde babası Vito Corleone'nin genç versiyonunu canlandırdı.

Ünlü yönetmen Francis Ford Coppola'nın ikonik filmi Baba, 1972'de hasılat rekoru kırmasının ardında 1973'te 45. Oscar ödül töreninde, En İyi Film Ödülü’yle birlikte, En İyi Erkek Oyuncu (Marlon Brando) ve En İyi Uyarlama (Mario Puzo ve Francis Ford Coppola) ödüllerinin de sahibi olmuştu.

26.jpg

Tribeca Productions tarafından her yıl düzenlenen ve De Niro'nun kurucularından biri olan Tribeca Festivali'nde perşembe gecesi filmin restorasyonu gösterildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN