Ezgi Güneştekin’in ilk kişisel sergisi “How u Feel?” sanatseverlerle buluştu

Ezgi Güneştekin’in ilk kişisel sergisi “How u Feel?” sanatseverlerle buluştu

Ekspresyonist sanatçı Ezgi Güneştekin’in “How u Feel?” isimli ilk kişisel sergisi, DG Art Project’te sanatseverlerle buluştu. Sergi, 30 Haziran’a kadar ziyaret edilebilecek.

Ekspresyonist sanatçı Ezgi Güneştekin’in merakla beklenen ilk kişisel sergisi “How u Feel?”, DG Art Project’te sanatseverlerle buluştu. Küratörlüğünü Zeynep Öztürk’ün üstlendiği sergide, sanatçının varoluşun karmaşıklığını ve insanın iç çatışmalarını yansıtan 34 eser yer alıyor. 23 Mayıs’ta açılan sergi, 30 Haziran’a kadar ziyarete açık olacak.

4d4d44dgsdg.jpg

Ezgi Güneştekin’in “How u Feel?” sergisi, insan ruhunun derinliklerine dokunan eserlerle dolu. Sanatçı, “Nasıl hissediyorsun?” sorusuyla izleyicinin iç dünyasına hitap ediyor. Canlı ve dinamik renklerle dolu eserlerinde, duyguların derinliklerine inen ve bireysel özgürlüğü vurgulayan temalar işleniyor. Sergide, 2020’den itibaren ürettiği eserler arasında yer alan tuval üzeri akrilik ve rölyef çalışmalar da bulunuyor.

'HER ESERİN AYRI BİR HİKAYESİ VAR'

Sanatçı Güneştekin, sergide her eserde bir hikaye olduğunu ve izleyicilerin bu eserlerde kendi duygularını bulabileceklerini belirtti. Özellikle “I Choose Me” adlı eserinin dikkat çektiğini vurgulayan Güneştekin, bu eserin kendini keşfetme ve bireysel hedeflere ulaşma temasını işlediğini ifade etti.

d5s5d5gs5dg.jpg

Küratör Zeynep Öztürk ise serginin dinamik ve heyecanlı olduğunu, Güneştekin’in genç ruhunu eserlerine yansıttığını söyledi. Eserlerin renk ve form açısından özenle yerleştirildiğini belirten Öztürk, serginin parlak renkleri ve canlılığıyla izleyicilere enerji kattığını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN