Harry Potter dizisi için çalışmalar hızlandı

Harry Potter dizisi için çalışmalar hızlandı

Dünyanın en çok sevilen kitap serileri arasında bulunan Harry Potter'ın dizisi hayata geçiyor. Geçtiğimiz yıl proje için çalışmalarının duyurulması üzerine senaristler çalışmalarını hızlandırdı.

İngiliz yazar J. K. Rowling tarafından yazılmış olan ve 7 fantastik kitaptan oluşan Harry Potter serisi, dünyanın en sevilenleri arasında gösteriliyor. 7'den 70'e okuyucusu bulunan kitabın beyazperdeye uyarlanmış halinin ardından platformlarda gösterilmek üzere dizisinin yapılması için de adımlar atılıyor.

Nisan ayında bir açıklama yaparak yeni bir Harry Potter dizisi hazırlanacağını duyuran Warner Bros. Discovery, bu diziyi hayata geçirmek için ilk somut adımları atmaya başladı.

SENARİSTLERİN SUNUMLARI İNCELENİYOR

Gazete Duvar'da yer alan habere göre stüdyo, senaristlerin sunumlarını dinlemeye başladı. Stüdyonun geçtiğimiz yıl temasa geçtiği senaristler, stüdyoya kendi projelerini sundular.

1kapak-001.jpg

Warner Bros. Discovery'nin projelerini dinlediği senaristler arasında Martha Hillier, Kathleen Jordan, Tom Moran ve Michael Lesslie'nin olduğu belirtiliyor.

ROWLİNG'İN PROJEDEKİ DURUMU BELİRSİZ

Birleşik Krallık'ta gerçekleşecek ikinci aşamada serinin yazarı J.K. Rowling'in de yer alması bekleniyor ancak Rowling'in bu projeye ne ölçüde dâhil olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN