Johnny Depp'in İstanbul konserinin tüm geliri depremzedelere

Johnny Depp'in İstanbul konserinin tüm geliri depremzedelere

Johnny Depp'in de üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires, 10 Haziran'da İstanbul'da verecekleri konserin tüm gelirini depremzedelere bağışlayacaklarını açıkladı.

Dünyaca ünlü aktör ve müzisyen Johnny Depp, iki gün önce ayak bileğini incitmesi nedeniyle, üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires ile Amerika'daki üç konserini ertelediklerini açıkladı.

Grup üyelerinin 10 Haziran'da İstanbul'da verecekleri konser ise bu durumdan etkilenmedi. Depp'ten ve organizsyon şirketinden gelen açıklamada "Turnenin Avrupa ayağı ve İstanbul konseri yapılacak" denildi.

NTV'de yer alan habere göre; Hollywood Vampires'dan bugün dikkat çekici bir haber daha geldi. Grup üyeleri, İstanbul konserlerinin tüm gelirini deprem mağdurlarına bağışlayacaklarını açıkladı. Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan Hollywood Vampires grubu, bu haberi bir video mesajla duyurdu.

'TÜM GELİRİ DEPREM YARDIM FONUNA BAĞIŞLADIK'

Grup üyeleri, mesajlarında şu ifadeleri kullandı:

"10 Haziran'da İstanbul LifePark'a geliyoruz. Aynı zamanda birçok masum insanın hayatına mal olan yıkıcı depremlerin etkisini bir nebze olsun azaltmak ve ihtiyaç duyulan yardımın toplanmasına katkıda bulunmak icin 10 Haziran akşamı İstanbul'da vereceğimiz konserin tüm gelirini DEC (Disasters Emergecy Commitee) deprem yardım fonuna bağışladık."

Neo Events ve Stellar organizasyonuyla Türkiye'ye gelecek grubun VIP konser biletleri tükendi. Normal biletler 1000 TL, sahne önü biletleri 2500 TL'den satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN