Kanuni Sultan Süleyman Portresi Saraçhane'de

Kanuni Sultan Süleyman Portresi Saraçhane'de

İngiltere'deki müzayedede satılan Kanuni Sultan Süleyman'ın tarihi portresinin ön gösterimi İBB tarafından Saraçhanede gerçekleşecek.

Kanuni Sultan Süleyman portresi İngiltere'de müzayede evi Sotheby's’de vergiler dahil 438 bin 500 sterline satılmış ve sonrasında alıcısı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağışlanmıştı.

ÖN GÖSTERİM SARAÇHANE'DE

Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilmesinden sonra 23 Haziran'da yeniden yapılmasının ikinci yıl dönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek olan İBB, etkinlikler çerçevesinde Kanunu Sultan Süleyman Portresi'nin ön gösterimini de yapacak.

İBB'nin Saraçhane'deki yerleşkesinde gerçekleştirilecek ön gösterime İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak.

kanuni.jpg

SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYINLANACAK

İBB'den yapılan açıklamada yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki 'Demokrasi Şenliği'nin de sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacağı ve böylece tüm Türkiye'den izlenebileceği bildirildi.

İBB seçimlerinin yıl dönümü dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verilen açıklamada, şöyle denildi:

"İBB'nin gün boyunca kentin merkez parklarında gerçekleştireceği etkinliklerle tüm İstanbulluları bu duyguya ortak edecek. 23 Haziran Çarşamba günü saat 15.00 itibariyle Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Maltepe Orhangazi Şehir Parkı, Yoğurtçu Parkı, Caddebostan Sahili, Beykoz Çayırı, Atatürk Kent Ormanı ve Maçka Demokrasi Parkı’ndaki etkinliklere tüm İstanbullular katılabilecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN