Michael Jackson filminden ilk kare geldi: Çektiğimiz en büyük film!

Michael Jackson filminden ilk kare geldi: Çektiğimiz en büyük film!

Pop müziğin ikonik ismi Michael Jackson'ın hayatını konu alan "Michael" filmi için bekleyiş sürerken, 2025'te vizyona girecek filmde Jackson'ı yeğeni oynuyor. Jaafar Jackson, amcasını canlandırdığı için onur duyduğunu belirterek, filmden ilk kareyi paylaştı. Filmin yapım şirketi ise, "Sanırım bu şimdiye kadar çektiğimiz en büyük film olacak" açıklamasını yaptı.

ABD’li pop ikonu Michael Jackson’ın hayatını konu alan biyografi türündeki film için geri sayım başladı. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda "İlk Gün", "Tetikçi" ve "Kral Arthur" gibi filmlere imza atan Antoine Fuqua oturuyor.

“Michael" adını taşıyan film 18 Nisan 2025'te vizyona girecek. Filmde ünlü şarkıcıyı, ağabeyi Jermaine Jackson'ın oğlu Jaafar Jackson canlandırıyor.

NTV'de yer alan habere göre, filmin yapım şirketi Lionsgate'ten Jim Packer, "Sanırım bu şimdiye kadar çektiğimiz en büyük film olacak" dedi ve hayranların filmden beklentisinin çok yüksek olduğunu ifade etti.

'AMCAMI CANLANDIRMAKTAN ONUR DUYUYORUM'

"Michael" adını taşıyacak filmde amcasını canlandıracak olan Jaafar Jackson, sosyal medya hesabında "Amcam Michael'ın hikayesini ekrana taşımaktan onur duyuyorum. Dünya çapındaki tüm hayranlarla yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullanarak bu rolü üstleneceğini resmen duyurmuştu.

1-010.jpg

Filmden ilk kare de yayınlandı. Ünlü şarkıcının sahne aldığı bir anı canlandıran yeğeni, Jackson'ın en ikonik görünümlerinden biriyle görüntülendi. Yayınlanan karedeki görünümün, 1992-93 tarihlerinde düzenlenen Dangerous turnesinden olduğu belirtildi.

Kareyi ise Jackson'ın kariyerinin birçok anını yakalayan ve "This Is It" provalarını ölümsüzleştiren Kevin Mazur çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN