Onur Ünlü'nün 'Bomboş' filmi Netflix'e geliyor

Onur Ünlü'nün 'Bomboş' filmi Netflix'e geliyor

Senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği 2022 yapımı 'Bomboş' filmi Netflix Türkiye'ye geliyor. Serkan Keskin, Settar Tanrıöğen ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerini paylaştığı film 8 Kasım tarihinde Netflix'te sinemaseverlerle bir araya gelecek.

Türkiye prömiyerini 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film yarışmasında yapan Onur Ünlü'nün 2022 yapımı 'Bomboş' filmi 8 Kasım tarihinde Netflix Türkiye'ye geliyor.

Yapımcılığını Depo Film ve Paradox Film’in üstlendiği Bomboş filminin başrollerini Serkan Keskin, Settar Tanrıöğen ve Hazar Ergüçlü paylaşıyor.

b3.jpg

Bomboş filminin konusu şu şekilde:

Onur Ünlü yapımlarında sıklıkla izlemeye alışkın olduğumuz Serkan Keskin filmde 40'lı yaşlarındaki Günel'e hayat veriyor. En büyük tutkusu cansız nesnelerin fotoğrafını çekmek olan Günel şirketinde yapılan bir çekilişle Kıbrıs tatili kazanıyor.

b2.jpg

Bu bedava tatilde enerjik, sempatik fakat geçmişi bir miktar karanlık Şefik ile tanışıyor. Şefik'in gönüllü rehberliğinde gayet keyifli geçen tatil, Günel'in ayağını kırmasıyla yön değiştiriyor.

b4.jpg

Bu durumun artık tek iyi yanı, aynı zamanda hemşire olan Nazlı ile tanışmasına vesile olması diyebiliriz. Günel ayağını kırdıktan sonra can sıkıntısıyla da baş etmek zorunda kaldığından, kamerasıyla yan villadaki Şefik'i izleyerek oyalanmak gibi bir amaç ediniyor kendine.

b5.jpg

Ancak ne yazık ki bu durum onun istemeden bir cinayete tanık olmasına sebep oluyor.

Filmin fragmanı:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN