Kurbanlık fiyatları ne kadar? 2020 Migros kurbanlık fiyatları | Carrefour BİM A101 canlı hayvan kilo fiyatı

Kurbanlık fiyatları ne kadar? 2020 Migros kurbanlık fiyatları | Carrefour BİM A101 canlı hayvan kilo fiyatı

Kurban bayramına özel, A101, BİM, Migros, CarrefourSa, Biçen, Happy Center gibi birçok zincir market mağazası, 2020 yılına özel büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını belirledi. Büyükbaşı 1/7 hisse olarak dağıtan mağazalarda kurbanlık fiyatları geçen seneye göre biraz arttı.

Bazı mağazalarda taksit imkânı da sunulurken, kurbanlık fiyatlarının ne kadar olduğu açıklandı. Özellikle A101, BİM, ŞOK, CarrefourSa, Migros, Happy Center gibi marketler, kurban hisselerini pay ederken; paketleyip kolilerle 4 gün içerisinde kurban sahiplerine ulaştırıyor.

A101 KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

A101'den kurbanlık hayvan almak isteyen vatandaşlar, küçükbaş hayvanlar için 16 kiloluk kurbana bin 295 TL ödeyecek. En az kilo ve Karaman Koç'un fiyatına göre bir hesaplama yapılacak olunursa kilo başına 80 TL'ye denk geliyor. Büyükbaş hayvanda da 1/7 hisse başına en az 20 kilodan oluşan hisse için vatandaşlar bin 495 TL ödeyecek.

Deri, bağırsak, paça, kelle, işkembe, kemik kurban sahibi adına Türk Hava Kurumuna bağışlanacak. İlgili bağış makbuzları kutuların içinde kurban sahibine verilecek. Kurbanlık danaların ciğer, yürek ve böbrekleri her koliye 1/7 oranında pay edilecek.

Kurbanlıklar, 4 temel parçaya bölünerek tam ve kemikli bir biçimde özel poşetli koliye konulacaktır.

A101 KURBAN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

KURBANLIK SİPARİŞİ NASIL VERİLİR?

A101'in online internet sitesi üzerinden İslami şartlara uygun olarak, kurban siparişinizi 5 adımda rahatça verebiliyorsunuz. Alışveriş sepetine kurban ve kurban hârici ürünler aynı anda eklenemez.

2019’DA A101 KURBANLIK FİYATLARI NE KADARDI?

2019 yılında A101’de 14 kiloluk Karaman Koç kurbanlık fiyatı bin 195 TL’ydi. Dana fiyatı ise 20 kilo et için bin 345 TL olarak dağıtılmıştı. Denizbank kartı olanları 50 TL indirim sağlanırken, Maximum, Bonus, Yapı Kredi World kredi kartlarına peşin fiyatına 4 taksit imkânı sunulmuştu.

MİGROS’UN BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ FİYATLARI

Migros'tan kurbanlık hayvan almak isteyenler ise koçu en az 12 kilo kemikli olmak üzere bin 445 TL ödeyecek. En az 16 kilo kemikli koç kurbanlık fiyatı ise bin 585 TL olarak belirlenirken, büyükbaşta 21 kilodan az olmamak kaydıyla kemiksiz et fiyatı ise bin 825 TL olarak açıklandı.

MİGROS KURBANLIK FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

CARREFOURSA’DA KURBANLIK HAYVAN FİYATLARI KAÇ TL?

Carrefoursa'da büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatı 1/7 hisse başına bin 690 TL olacak. En az 18 kilo kurbanlık kıvırcık koç fiyatı bin 540 TL iken, Axess ile ödemelerde anında 100 TL indirim yapılacak. Kurbanlıklar ise 4 gün içerisinde teslim edilecek.

CARREFOURSA KURBANLIK FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

BİM KURBANLIK FİYATLARI HENÜZ AÇIKLANMADI

2020 yılında BİM kurbanlık fiyatlarını henüz açıklamadı. BİM'de sipariş verilen kurbanlıklar kesilip parçalara ayrılmış şekilde koliyle adrese teslim ediliyor. İslami usüllere uygun bir şekilde kesilen kurbanlıklar, veteriner hekim kontrolünde kesildikten sonra paketlenerek, kurban kolilerine konur.

BİM KURBAN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

HAPPY CENTER KURBANLIK FİYATLARI BELLİ OLDU

Helal Kesim Sertifikalı hijyenik, kurbanlık danaların canlı ağırlığını 335 kilo olarak duyuran Happy Center, danaların erkek ve genç sığır olarak 2 yaşını tamamlamış hayvanlardan oluştuğunu söyledi. Büyükbaşta hisse başına 18-20 kilogram kemiksiz et pay eden Happy Center, 1/7 pay için büyükbaş hayvan fiyatını bin 640 TL olarak açıkladı. Küçükbaş hayvan fiyatı ise bin 580 TL olarak belirlendi.

HAPPY CENTER KURBANLIK FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Biçen ve diğer mağazaların kurbanlık fiyatları da belli olur olmaz haberimizde yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN