Sinem Bayraktutar, sosyal medya hesabından Kutsi ve sevgilisine şu mesajı gönderdi: "Babaannem bana hep derdi ki; 'Yarini, yarenini iyi seç kızım. Gerekirse yalnızlıktan korkma. Çünkü itle yatan bitle kalkar."
Şarkıcı Kutsi, 2008'de evlendiği Sinem Bayraktutar'ı 2014'te oyuncu Feyza Çıpa ile aldatmıştı. Milliyet'in haberine göre çift tam ayrılmak üzereyken, Sinem Bayraktutar ikinci kez hamile kalmıştı. Ama yalancı bahar kısa Kutsi kızları Ceylin Ada ve Lila'ya rağmen Temmuz 2015'te boşanmıştı.
ESKİ EŞİ KIZDIRDI
Sinem Bayraktutar, sosyal medya hesabından Kutsi ve sevgilisine şu mesajı gönderdi: "Babaannem bana hep derdi ki; 'Yarini, yarenini iyi seç kızım. Gerekirse yalnızlıktan korkma. Çünkü itle yatan bitle kalkâr. Sadece kendine tıngırdat yaşamın telini. Dostun postu eskimez ama ederinden fazla değer verdiğin, yüzünün astarını çabuk yırtar!"
