Marcao tokat görüntüleri | Galatasaray Ümit Milli Takımı hazırlık maçında tokat iddiası

Marcao tokat görüntüleri | Galatasaray Ümit Milli Takımı hazırlık maçında tokat iddiası

Lige verilen millî aranın ardıyı Ümit Millî Takımı ile hazırlık maçıyla değerlendiren Galatasaray’da Marcao’nun tokat görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Peki Marcao, Halil Dervişoğlu’na tokat attı mı? İşte olayın aslı…

Galatasaray ve Ümit Millî Takım cephesinden gelen açıklamalar, olayın iddia edildiği gibi yaşanmadığını ortaya koydu. Öte yandan Marcao’dan tokat yediği öne sürülen Halil Dervişoğlu da açıklama yaparak, Marcao ile arasında itişmeler yaşandığını söyledi.

MARCAO’NUN TOKAT GÖRÜNTÜLERİ VAR MI?

Galatasaray ile Ümit Mili Takım arasında oynanan hazırlık maçında sarı-kırmızılı ekipte Marcao ile Halil Dervişoğlu'nun yaşadığı gerilimin ardından, Brezilyalı yıldızın milli oyuncuya tokat attığı ileri sürülmüştü. Taraflarlardan yapılan açıklamaların ardından olayın aslı ortaya çıktı. Bu arada Marcao’nun tokat görüntüleri gibi ne bir fotoğraf ne de bir video görüntüleri ortaya çıkmadı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak Alanyaspor maçı için hazırlıklarını devam ettiren sarı-kırmızılılar, Ümit Milli Takım ile Cuma günü hazırlık maçında karşılaştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz beraberlikle biterken, ikinci yarıda saha tam anlamıyla karıştı. Galatasaraylı Marcao ile Brendford takımında top koşturan Milli futbolcu Halil Dervişoğlu arasında gergin anlar yaşadı.

MARCAO TOKAT MI ATTI? 

Marcao ile Halil Dervişoğlu arasında yaşanan tartışmada Marcao'nun Halil Dervişoğlu'na tokat attığı iddia edildi.

Galatasaray cephesinden Hürriyet muhabiri Ali Naci Küçük'e yapılan açıklamalara göre, mücadelenin 60. dakikasında Ümit Milli Takım'nın kazandığı duran topta Halil Dervişoğlu hakem düdük çalmadan topa vurdu. Bunun ardından itirazlarda bulunan Marcao ile Halil Dervişoğlu arasında itişmeli bir tartışma yaşanıyor.

Gerginlikte tokat atılmadığı, hakemin Marcao'ya sarı kart göstermesi ve iki oyuncunun olayın ardından tokalaşıp barışmasıyla son bulduğu vurgulandı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ardından Marcao'yu kenara alırken, oyuncusuyla konuşup onu sakinleştiriyor.

GALATASARAY ÜMİT MİLLİ TAKIM MAÇI NEDEN ERKEN BİTTİ?

Bu olayın ardından maç 10 dakika daha devam etti. Ardından yağışın arttığını gören Terim, Tolunay Kafkas'a haber yollayarak, yağıştan dolayı olabilecek kayarak müdahaleler nedeniyle gerginliğin daha fazla artmaması adına maçı erken bitirmeyi teklif etti. Kafkas'ın da onay vermesiyle maç erken bitiyor.

ÜMİT MİLLİ TAKIM’DAN DA AYNI AÇIKLAMA YAPILDI

Ümit Milli Takım kanadından gelen bilgiler de sarı-kırmızılı camiadan yapılan açıklamaları doğruluyor.

marcao-tokat-goruntuleri-galatasaray-umit-milli-takimi-hazirlik-macinda-tokat-iddiasi.jpg

HALİL DERVİŞOĞLU'NDAN AÇIKLAMA 

Millî futbolcu Halil Dervişoğlu, yaptığı açıklamasında; her futbol maçında olabilecek olaylardan birinin yaşandığını ancak iddia edildiği gibi tokat atma olayının olmadığını söyleyerek, yalnızca pozisyonun getirdiği itişmelerin olduğunu aktardı.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN