Maria ile Mustafa neden final yaptı? Sevilen diziden üzen haber

Maria ile Mustafa neden final yaptı? Sevilen diziden üzen haber

Pazar akşamları ATV ekranlarında seyircisiyle buluşan Maria ile Mustafa dizisi final yapma kararı aldı. Maria ile Mustafa’nın yapımcılarından resmi bir açıklama gelmezken, dizinin takipçileri final iddialarının ardından büyük üzüntü yaşadı…

Jessica May ve eski Survivor şampiyonu Hilmicem İntepe’nin başrolleri paylaştığı Maria ile Mustafa dizisi, 27 Aralık Pazar akşamı yayınlanan 17. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Maria ile Mustafa’nın düşen reytigler nedeniyle yayından kalkacağı konuşuluyor…

MARİA İLE MUSTAFA NEDEN FİNAL YAPTI?

27 Aralık Pazar akşamı 17. Bölümü ile ekranlara veda edecek olan Maria ile Mustafa dizisinin neden final yaptığına değir ne dizinin yayınlandığı kanal olan ATV’den ne de dizinin yapımcılarından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin son zamanlarda ekranlara gelen pek çok iddialı yapım nedeniyle reyting kaybına uğradığı ve bu yüzden final yaptığı konuşuluyor. 

MARİA İLE MUSTAFA’NIN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Görkem’in elinden kurtulmaya çalışan Maria, hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır ve bu olay Maria ile Mustafa için hayatı önem taşıyan bir konu haline gelir.

Şahin ise ailesini yeniden bir araya getirmek için çalışsa da İclal’in ona olan kırgınlığı geçmemiştir. Nisan’a uzun zaman önce verdiği sözü yerine getirmek isteyen Rüzgar, altından kalkılması zor bir yükün altına girer. Ancak Mustafa’nın yardım elini uzatmasıyla çözülen bu olay sadece Nisan’ın değil bütün ailenin mutlu olmasına ve bir araya gelmesine neden olur. Nadire ise Nihat’tan aldığı mesajın ardından birlikte, yepyeni bir hayata el ele adım atar. 

Maria’nın da Mustafa’ya müjdeli bir haberi vardır. Hayatlarına katılan bebekleriyle birlikte genç çift mutlu bir hayatın kapısını aralar…

maria-ile-mustafa-2.jpg

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Maria ile Mustafa dizisi, Ürgüp’ün hatrı sayılır aileleri arasında veliaht olarak görülen Mustafa ile Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria arasındaki aşk hikayesini konu alıyor. Bu aşk hikayesiyle birlikte, gençlerin aşkına karşı çıkanların neden olduğu gerilim ve yaşanan zorluklar da ekranlarda seyirci ile buluşuyor…

Maria, Kapadokyalı bir baba ve Kolombiyalı bir annenin kızıdır ve yıllar sonra genç kadın babasının memleketine dönüş yapar. 

Doğduğu topraklara dönüş yolunda bölgenin en güçlü ailelerinden olan Candemir Ailesi’nin veliahdı olarak görülen Mustafa ile tanışır. Mustafa kaderinde ne yazılı ise onu yaşamaya, Maria ise kendi kaderini yazmaya inanırken, birbirlerine deli gibi aşık olurlar. 

Mustafa, ölen abisinin karısı ile evlidir ve zannedildiği kadar özgür değildir ancak Maria daha çocuk yaşta terk ettiği Kapadokya’da aradığı aşkı Mustafa’da bulduğunu düşünmektedir. 

MARİA İLE MUSTAFA 17. BÖLÜM FRAGMANI

 

Instagram'da ÜnlülerInstagram'da Ünlüler

Dizi setinde 18 kişi koronavirüse yakalandıDizi setinde 18 kişi koronavirüse yakalandı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN