MasterChef Canavar Can kimdir? Can Güngör kaç yaşında?

MasterChef Canavar Can kimdir? Can Güngör kaç yaşında?

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun karşısında hazırladığı tariflerle turu geçmeye çalışan MasterChef ‘’Canavar Can’’, hareketleri ve tavırlarıyla dikkat çekti. Özellikle sosyal medya kullanıcıları, ‘’MasterChef Canavar Can Güngör kimdir, kaç yaşında ve nereli?’’ sorularına yanıt aramaya başladı.

Fish and chips yani balık ve cips meyilli kızarmış balıktan oluşan cips ile servis edilen bir tarifle jüri üyelerinin karşısına çıkan MasterChef ‘’Canavar Can’’, Somer ve Mehmet şeften ‘’Evet’’ oyu alarak bir üst tura çıkmayı başardı. Canavar Can Güngör, kendisine neden ‘’Canavar’’ dediklerini de yarışma esnasında anlattı…

MASTERCHEF CAN GÜNGÖR KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmacılarından Can Güngör, 1997 yılında doğdu. Öğrenci olan Can Güngör, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

Sosyal medyada "Canavar Can" ismiyle aksiyon, komik ve yemek tarifi videoları çeken Can Güngör, şeflerin sabrını zorlamayacağını ama tüm sınırları zorlayacağını söyleyerek, iddialı olacağını gösterdi.

CANAVAR CAN'IN YOUTUBE KANALI İÇİN TIKLAYIN

Can Güngör, ‘’Canavar’’ lakabının ilkokuldan geldiğini söyledi. Can Güngör, basketbol takımında öğretmeni tarafından oyun tarzından dolayı bu lakabın kendisine verildiğini anlattı.

Toplamda 25 dakikalık süre içerisinde şeflere yemek hazırlayan yarışmacılar arasında yer alan ‘’Canavar Can’’, hazırladığı fish and chips ile MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’ndan ‘’evet’’ oyu alarak bir sonraki tura yükselmeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN