MasterChef Ebru kanser mi? Açıklamayı kendisi yaptı

MasterChef Ebru kanser mi? Açıklamayı kendisi yaptı

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef’te yarışan Ebru Has, yayınlanan son bölümde, yaptığı açıklamayla gündem oldu. Peki MasterChef Ebru kanser mi? Sağlık durumu nasıl? Tüm bilgiler haberimizde…

MasterChef’in iddialı isimleri arasında yer alan Ebru Has, kanser tedavisi görerek bu illet hastalıktan kurtulmayı başardı. Aşçılığın yanı sıra bir dönem voleybol da oynayan Ebru Has, aynı zamanda pilates eğitmenliği de yapıyor.

MASTERCHEF EBRU KİMDİR?

MasterChef’e Balıkesir’den katılan Ebru Has 1992 yılında doğdu. Aşçılık yapan Ebru Has, bir dönem voleybol da oynadı.

İlk turda Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’dan evet oyu almayı başaran Ebru Has, hem üçlü düelloda hem de final turunda kalarak son 16 arasına girdi.

MASTERCHEF EBRU HAS'IN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Daha önce kanser tedavisi gören Ebru Has, illet hastalıktan kurtulmayı başardığını anlattı. Pilates eğitmenliği de yaptığını anlatan Ebru Has, açıklamalarıyla yarışmada iddialı olduğunu gösterdi.

masterchef-ebru-kanser-mi.jpg

ebruhasofficial Instagram hesabını kullanan Ebru Has'ın 2020 Ekim ayı itibarıyla 70 binden fazla takipçisi bulunuyor. Gezmeyi, spor yapmayı, arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmeyi seven Ebru Has, yaptığı tarifleri de kullanıcılarıyla paylaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN