Masterchef Sefa Okyay Kılıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Sefa’nın biyografisi

Masterchef Sefa Okyay Kılıç kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Sefa’nın biyografisi

Birinci bölümüyle TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmacılarından Sefa Okyay Kılıç, yarışmada kendini sevdiren isimler arasına girdi. İzleyiciler, ‘’MasterChef Sefa kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’’ sorularına cevap arıyor…

Masterchef Türkiye yarışmasında yer alan Sefa Okyay Kılıç. kendisini jüriye ve Türkiye'ye kanıtlamak için performans sergiledi. MasterChef Sefa’nın Instagram hesabında yaklaşık 3 bine yakın takipçisi bulunuyor.

MASTERCHEF SEFA OKYAY KILIÇ KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında yarışan Sefa Okyay Kılıç, gezmeyi, yemek yapmayı ve sporu sevdiğini söylüyor. Güzel fiziği ve yakışıklılığıyla genç kızların ilgi odağı olan Sefa Okyay Kılıç’ın jüriler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun karşısındaki performansı dikkat çekti.

INSTAGRAM HESABINDA 3 BİNE YAKIN TAKİPÇİSİ VAR

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı'nın Türkiye’ye tanıttığı Masterchef Türkiye'nin yarışmacı adaylarından Sefa Okyay Kılıç’ın Instagram sayfasında 3 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN