MasterChef Serhat'a ne oldu? MasterChef Serhat Doğramacı’nın nişanlısı kim?

MasterChef Serhat'a ne oldu? MasterChef Serhat Doğramacı’nın nişanlısı kim?

24 Eylül Perşembe günü yayınlanan MasterChef Türkiye’de yarışmacılardan Serhat Doğramacı’nın olmayışı sosyal medyada çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapıldı. Peki MasterChef Serhat'a ne oldu? MasterChef Serhat Doğramacı’nın nişanlısı kim? İşte detaylar… 

Mehmet Yalçınkaya’nın Serhat'a baş sağlığı dilemesi, 24 Eylül Perşembe günü ekranlarını geç açan izleyicileri meraklandırmıştı. Bu açıklamanın ardından, ‘MasterChef Serhat'a ne oldu, kim öldü?’ sorusunun cevabı aranıyordu. Sonunda açıklama geldi ve geçtiğimiz gün MasterClass oyununda yer alamayan Sedat’ın yarışmaya neden katılmadığı öğrenildi

MASTERCHEF SERHAT KİMDİR?

MasterChef Türkiye'nin genç yarışmacılarından olan Serhat Doğramacı, 23 yaşında ve aşçılıkla uğraşıyor. Yarışmaya İstanbul'dan katıldığını söyleyen Serhat Doğramacı, hemen hemen 9-10 yıldır aşçılık yaptığını söylerken, 2019 yılındaki MasterChef'in birincisi Cemre Uyanık'ı tanıdığını anlattı. ABD’nin Utah eyaletinde beraber çalıştıklarını fakat onun çalışma şeklini beğenmediğini kaydeden Serhat Doğramacı, Batuhan ve Alican’ı desteklediğini ifade etti.

MasterChef'te basit bir biçimde birinci olacağını söyleyerek iddialı olacağını gösteren Serhat Doğramacı, jüri üyelerinin karşısına tavada mühürlenmiş levrek, krema sosu ve ızgara pancarile çıkmıştı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınka’dan da geçer not alan Serhat Doğramacı, yarışmada kalmaya hak kazanmıştı.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Serhat Doğramacı MasterChef'in ilk sezon birincisi Uğur Kardaş'a benzetiliyor.

MasterChef Serhat'ın nişanlısı

MASTERCHEF SERHAT’A NE OLDU? NEDEN YARIŞMAYA KATILMADI?

24 Eylül Çarşamba yayınlanan MasterChef 2020’de Serhat Doğramacı’nın olmayışı merak uyandırmıştı. Sosyal medyada, ‘MasterChef Serhat’a ne oldu? Serhat’ın hangi yakını öldü?’ soruları, yanıt bulmayı bekliyordu. Serhat’ın nişanlısının babasının vefat etmesinden dolayı yarışmaya katılamadığı açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN