Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir? Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun hayatı

Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir? Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun hayatı

Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir? CHP'den aday gösterilmeyen Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırıkkale'de bağımsız aday oldu. 3 adayın kıyasıya yarıştığı Kırklareli'de bağımsız aday Mehmet Siyam Kesimoğlu %37,97'lik oy oranı ile yarışı önde götürüyor. Mehmet Siyam Kesimoğlu ile ilgili detaylar haberimizde.

Kırıkkale belediye başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu kimdir? Nerelidir? CHP'den aday gösterilmeyince bağımsız aday olan Mehmet Siyam Kesimoğlu %37,97'lik oy oranı ile Türkiye'de seçim yarışını önde götüren tek bağımsız belediye başkan adayı. Muharrem İnce'den yana tavır aldığı için CHP'den aday gösterilmediğini söyleyen Kesimoğlu'nun hayatı ve Kırklareli seçim sonuçları haberimizde...

Seçimin çekişmeli sürdüğü Kırklareli'de seçim yarışı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi adayı Derya Bulut ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mehmet Tuna Soykan arasında devam ediyor.

Oy sayım işlemi sürerken Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu %37,97'lik oy oranı ile Türkiye'de seçim yarışını önde götüren tek bağımsız belediye başkan adayı.

Mevcut belediye başkanı görevi sürdüren Kesimoğlu, CHP'den aday gösterilmeyince seçimlere bağımsız olarak girme kararı almıştı.

19-03/31/mehmet-siyam-kesimoglu-secildi-mi.jpg

MEHMET SİYAM KESİMOĞLU KİMDİR? 

Mehmet S. Kesimoğlu, 7 Mart 1960'ta Kırklareli Vize'de doğdu. Babasının adı İbrahim Nevzat, annesinin adı Melahat'tir. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi.

Turizm Bakanlığı Bakan Müşaviri olarak görev yaptı. Özel Sektörde Genel Koordinatörlük yaptı. Mülkiyeliler Birliği Genel Başkanı, Mülkiyeliler Birliği Vakfı Başkanı, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Vakfı 2. Başkanı, Kırklareli Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı olarak görev üstlendi.

22. Dönemde Kırklareli Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye Estonya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı oldu.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu Kırklareli Belediye Başkanı seçilmiştir.

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyince, 12 Şubat 2019'da partisinden istifa etmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN