Mercedes pilotu Lewis Hamilton hakkında inceleme başlatıldı!

Mercedes pilotu Lewis Hamilton hakkında inceleme başlatıldı!

Mercedes pilotu Lewis Hamilton, Almanya Grand Prix'sinde son antrenman seansında güvensiz şekilde piste yollandığı gerekçesiyle inceleme altına alındı.

2016 Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 12. yarışı Almanya Grand Prix'si sıralama turlarında Mercedes pilotu Lewis Hamilton'ın, seansın ilk dakikalarında tehlikeli şekile piste çıkmasının ardından inceleme başlatıldı. Grosjean sert bir frenajla Hamilton'a çarpmaktan kurtuldu ancak telsizden durumu şikayet etti.

Hamilton ne olduğunu açıklamak için hakemler tarafından davet edildi ve şu anda iki kınama cezası bulunuyor. Eğer hakemler bir kınama cezası daha verirse Hamilton 10 sıra grid cezası alacak.

16-07/30/resimid_3908309.jpg

Normalde pilotlar tehlikeli şekilde piste gönderildiği zaman takım ceza alıyor ancak benzer durumlarda pilotların da ceza alması görülmemiş bir şey değil.

Geçen yıl ki Belçika GP'sinde Daniil Kvyat benzer bir durumda kınama cezası almıştı.

Hakemlerin konu hakkındaki açıklaması Kvyat'ın yeterince dikkatli olmadığı yönündeydi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN