Murat Ormıyak, Esra Erol'da taliplerini arıyor

Murat Ormıyak, Esra Erol'da taliplerini arıyor

Sinema ve dizi oyuncusu Murat Ormıyak, FOX TV'de yayınlanan Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında taliplerini arıyor.

Murat Ormıyak, Esra Erol'un sunduğu "Esra Erol'la Evlen Benimle" programında taliplerini bekliyor. Murat Ormıyak Kanal D ekranlarında yayınlanan "Arka Sokaklar" dizisinde Vedat müdürü canlandırıyordu.

1988 yılından beri bekâr olduğunu söyleyen Ormıyak "1988 yılında boşanmıştım. Bir daha da o masaya oturmaya cesaret göstermedim. Bir tabir vardır. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" dedi.

Vedat Müdür nam-ı diğer Murat Ormıyak, aynı programa katılan Kemal İnci'den de cesaret aldığını ve bu cesaretle programa katıldığının altını çizdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN