Murat Sarıusta kimdir? Müge Anlı'ya bağlanınca gündem oldu

Murat Sarıusta kimdir? Müge Anlı'ya bağlanınca gündem oldu

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Hatice ve Metin çiftinin çalınan birikimlerini duyunca, onlara aylık 5 bin TL gibi bir ödeme yaparak zararlarını karşılayacağını açıklayan Murat Sarıusta’nın açıklamaları stüdyoda sevinç havası yarattı.

Tük iş insanı Murat Sarıusta etiketi, sosyal medya platformu Twitter’da da TT oldu. Sabah kuşağı programlarından Müge Anlı’nın canlı yayınına bağlanan iş insanı Murat Sarıusta, Hatice ve Metin Kahraman çiftinin hırsızlık olayının anlatıldığı anlarda canlı yayına telefonla bağlanarak çiftin tüm zararlarını karşılayacağını açıkladı.

MURAT SARIUSTA NE İŞ YAPIYOR?

20 Ekim 2020’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Hatice ve Metin Kahraman çiftinin yaşadığı hırsızlık olayının çözümlendiği sıralarda canlı yayına bağlanan Murat Sarıusta, sosyal medyada gündem oldu.

Hatice Kahraman’ın eşi Metin Kahraman’ın evine getirdiği arkadaşının tüm altın ve mal varlığını çalmasının ardından olayın çözümlenmesi adına Müge Anlı’ya başvuruda bulunan Hatice ve Metin çiftine sevindirici bir haber geldi.

Ekranda baba ve annesine çok benzediğinden dolayı Hatice Kahraman’ın 130 bin Türk liralık zararını aylık 5 bin Türk lirası ödeme yaparak karşılayacağını söyleyen Murat Sarıusta çokça konuşuldu.

murat-sariusta-kimdir-muge-anli-programina-baglaninca-gundem-olduu.jpg

Yaptığı açıklamayla birlikte sosyal medyanın gündemine oturan Murat Sarıusta, Ata Kurumsal Danışmanlık şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

2009 itibarıyla bu şirkette çalışmalarını sürdüren Murat Sarıusta, 30 Ekim’de doğdu ve Akrep burcu.

Daha önce İnfial Gazetecilik Media ve Expect Guide Turkey’de yönetici olarak hemen hemen 5 yıl çalışan Murat Sarıusta, Ankara’da yaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN