Nescafe çekiliş ne zaman? İşte asil ve yedek talihliler

Nescafe çekiliş ne zaman? İşte asil ve yedek talihliler

Nescafe, çekilişle BMW otomobil, iPhone 11 ve Apple AirPods kulaklık hediye ediyor. Çekiliş tarihleri ise farklı farklı 4 tarihte yapılıyor. Nescafe çekiliş sonuçlarında kazananlar, asil ve yedek talihliler olarak ilan ediliyor.

Noter huzurunda yapılan ve isteyen herkesin katılabileceği Nescafe çekiliş sonuçlarının ardından asil ve yedek talihliler, Takvim gazetesinde ve şirketin internet sayfası olan www.nescafe.com.tr adresinden de duyuruluyor.

NESCAFE ÇEKİLİŞİNDE HANGİ ÖDÜLLER VAR?

2020 Nescafe BMW çekiliş sonuçları için büyük gün geldi, çattı. Nescafe 3'ü 1 arada ambalajlarından çıkan şifre ile çekilişe katılanlara 300 AirPods, 300 iPhone 11 ve 3 BMW 118 hediye ediliyor. Bunların dışında Nescafe çekilişine dâhil olanlar anlık hediye kazanma şansını da yakalıyor. 

nescafe-cekilis-ne-zaman-iste-asil-ve-yedek-talihlilerr.jpg

NESCAFE 2020 ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Nescafe çekilişleri 4 ayrı tarihte yapılacak. Farklı farklı olarak 27 Ekim 2020, 27 Kasım 2020, 28 Aralık 2020 ve 28 Ocak 2021’de saat 11.00’de ve tüm katılımlar üzerinden yapılacak. 5. Dönem için 28 Ocak 2021 çekilişi 13:00’te U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (“U2”) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve dileyen her talihlinin katılımına açık olarak yapılacak.

Kazananlar 5 dönem için farklı farklı olmak üzere sırayla 02 Kasım 2020, 03 aralık 2020, 04 Ocak 2021, 04 Şubat 2021’de Takvim Gazetesi’nde ilan edilecek.

NESCAFE ÇEKİLİŞİNE NASIL KATILINIR?

Kampanya tarihlerinde promosyonlu Nescafé 3ü1 Arada Extra, Nescafé 3ü1 Arada Orijinal, Nescafé 2si1 Arada ya da Nescafé 3ü1 Arada Sütlü Köpüklü ürünlerinin ambalajı içindeki şifresini, adres bilgileri, ad-soyad ile beraber aralarında birer boşluk bırakarak 6635’e doğru bir şekilde SMS gönderenler ya da www.nescafe.com.tr adresinden ücretsiz formu doğru bir şekilde dolduranlar 1 çekiliş hakkı elde edecek.

Aynı şifreye ait mükerrer katılımlar kampanyaya dâhil edilmeyecek ve ilk gönderilen şifreli kabul edilecek.

Katılımlarda ad, şifre, soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olan adaylara çekiliş hakkı tanınmayacak.

Katılımda verilen tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğunda olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN