Magnum çekiliş sonuçları belli oldu | İşte asil ve yedek talihliler

Magnum çekiliş sonuçları belli oldu | İşte asil ve yedek talihliler

Magnum Porche çekiliş sonuçları Hürriyet gazetesinin 17 Ekim 2020 tarihli nüshasında yayınlandı. 13 Ekim’de noter huzurunda yapılan çekilişin ardından asil ve yedek talihliler belli oldu. Magnum Porsche çekiliş sonuçları şirketin sitesinden paylaşıldı.

İstanbul ve Kastamonu’dan iki katılımcı asil talihli, yine İstanbul ve Karabük’ten iki talihli yedek talihli olarak belirlendi. Toplamda 801 bin 966,89 TL olan Porsche Cayman otomobil, Magnum otomobil çekilişinin ardından sahiplerini buldu.

MAGNUM PORSCHE OTOMOBİL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

İki kişiye verilen Magnum Porsche otomobilin çekilişi 13 Ekim 2020 saat 11:00 itibarıyla yapılmıştı. Asil ve yedek talihliler de 17 Ekim 2020’de Hürriyet gazetesinde yayınlandı. Öte yandan asil ve yedek talihliler, de Magnum’un https://www.magnumicecream.com/tr/magnum-porsche-kampanyasi.html internet adresinde yayınlandı.

MAGNUM ÇEKİLİŞİNDE ASİL VE YEDEK TALİHLİLER KİM?

Magnum'un internet sitesinde yer alan bilgilere göre VKC2H42U Magnum çubuğunun sahibi Murat Satılmış (Kastamonu) ve 8NJH2JYF Magnum çubuğunun sahibi Emir Yiğit (İstanbul) oldu. Yedek talihliler ise N83LM28L Sevgi Bozkurt (İstanbul) ve A94RT1JA Magnum çubuğunun sahibi Hüseyin Coşkun (Karabük) oldu.

ekran-resmi-2020-10-17-11-41-39.png

POCHE CAYMAN’IN FİYATI NE KADAR?

Magnum Porsche çekilişinde 2 kişi, Porsche Cayman 1998cc 300hp Benzinli 2019 Model Otomobilin (birim piyasa değeri: 801 bin 966,89 Türk lirası) sahibi oldu.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Katılımcının ikramiye kazanması hâlinde, adres bilgileri eksik ya da bilinmiyorsa gazetede gerçekleştirilen ilan tebliğ niteliğinde kabul ediliyor. Asil talihliler, başvuru için en geç 04 Kasım 2020’de, yedek talihliler de en geç 19 Kasım 2020’ye dek ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları, kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile [email protected]'ye ya da U2 Tanıtım'ın adresine şahsi olarak başvuruda bulunmaları ve talep edilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri durumunda ikramiyelerini teslim alabilecekler.

MAGNUM ÇUBUĞUNU KAYBEDENLER ARABAYI ALABİLECEK Mİ?

Paylaşılan tarihe dek başvuruda bulunmayanlar ikramiyelerini teslim alamayacak. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğunun saklanması ve getirilmesi gerekiyor. Şifreli ürün çubuğunun okunabilir bir biçimde saklanması katılımcıların sorumluluğunda bulunuyor.

Türkiye'de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye tesliminde ikametgâh tezkeresi ibraz etmeleri gerekiyor. İkramiye, çekilişle paylaşılan talihlilere başvuru ve devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından taahhüt edildiği şekilde verilecektir.

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ KATILIM ŞARTLARI

Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. (Unilever) tarafından Milli Piyango İdaresi'nin 08 Kasım 2019 tarihli ve 24951361-255.01.02-E.10454 sayılı izni ile 01 Nisan 2020 (saat:00.01)-30.09.2020 (saat:23.59) tarihlerinde düzenlendi. 

Kampanya tarihlerinde ülke genelindeki satış noktalarından promosyonlu Magnum (Badem, Classic, Antep Fıstık, Beyaz, Double Karadut&Böğürtlen, Double Çikolata, Yakut, Cookie ürünlerinin şifreleri için 2 çekiliş hakkı; Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Badem, Mini Classic, Mini Cookie&Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Yakut&Beyaz, Mini Beyaz&Classic ürünlerinin şifreleri için 1 çekiliş hakkı) ürünlerinden satın aldıklarında, ürün içindeki çubukların üzerinde yer alan katılım şifresini, soyad, ad ve adres bilgileriyle beraber kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler ya da www.magnum.com.tr (ücretsiz) internet adresindeki, Magnum iPhone veya Magnum Android uygulamasındaki ilgili bölüme ad, soyad, gsm no, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kampanyaya katılma hakkı elde eder. 

Gönderilen kısa mesaj, iPhone, internet ve Android uygulaması katılımlarından aynı şifreye ait aynı katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN