Neslihan Atagül hayranlarını kızdırdı

Neslihan Atagül hayranlarını kızdırdı

Geçtiğimiz aylarda Kadir Doğulu'yla nikah masasına oturan oyuncu Neslihan Atagül son olarak Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafıyla hayranlarını kızdırdı.

Neslihan Atagül'ün düğün gününü canlı yayın vermesi, ardından pasta keserken tepki çekecek şekilde dans etmesi çok konuşulmuştu. Oyuncu, ağlarken fotoğraf paylaşınca takipçileri 'Özelini kendine sakla' diye isyan etti. 

Oyuncu Neslihan Atagül bir ay önce hayatını Kadir Doğulu ile birleştirdi. Sabah'ın haberine göre, nişanlandığında Kadir Doğulu ile rahat bir şekilde poz verdiği fotoğrafını paylaşan Atagül sonrasında da düğün gününü sabahtan akşama kadar periscope'da canlı yayınlamıştı. Düğün pastasını keserken de tepki çekecek şekilde dans etmişti. Kadir Doğulu'nun da müstakbel eşi Neslihan Atagül'ü öptüğü anları sosyal medya hesaplarında paylaşmaktan çekinmemişlerdi.

Neslihan, önceki gün ağlamaklı şekilde çekilen fotoğrafını yine sosyal medyada paylaşınca takipçileri isyan etti. Bir çok kişi'Neyin var, kim ağlattı seni?', 'Kadir ile kavga mı ettiniz?' derken, bazıları da 'Ağlıyorsan da kendine sakla. Her anını sosyal medyada paylamak zorunda mısın, özelin sana kalsın' şeklinde yorum yazdı.

16-08/18/neslihan.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN