Hint temalı partide Alkoçlar’ı annesi Gülşah Alkoçlar, anneannesi Hülya Koçyiğit ve kız kardeşi Aslışah Alkoçlar’ın yanı sıra yakın dostları da yalnız bırakmadı. Hürriyet Kelebek'in haberine göre, Şişli'de bir otelde düzenlenen parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Parti sonrası soruları yanıtlayan Hülya Koçyiğit, bebeğin isminin Cem olmasını istediğini söyleyerek "Cem Yılmaz’dan dolayı Cem olsun diyorum. O çok sempatik ve komik biri. Ona benzer belki" diye ekledi.
Meme kanseri tedavisi gören Gülşah Alkoçlar ise "Her şey yolunda. Tedavi oldum, test sonuçları iyi çıktı" dedi.

Torunuyla ilgili isim tartışmasına da değinen Alkoçlar, "Dedesi kendi adı Ender’i koymak istiyor. Annem de Cem dedi. Cem bence de güzel isim" diye belirtti.

