Nurgül Yeşilçay resim çalışmalarını bir sergide tanıtacak

Nurgül Yeşilçay resim çalışmalarını bir sergide tanıtacak

En son 'Paramparça' dizisinde rol alan fakat daha sonra öpüşme sahnesi yüzünden diziden ayrılan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Resim yapmayı çok seven Yeşilçay bir sergi açmak için kolları sıvadı.

Erkan Petekkaya ile başrollerini paylaştığı Paramparça dizisine 52. bölümünde vurularak veda eden Nurgül Yeşilçay, ilk kez konuştu.

Bugün'ün haberine göre yazın bir sinema filmi projesi olduğunun müjdesini veren Yeşilçay, "Dışarıdan delilik gibi görünebilir ama ben yapamadım. Benim anlayışımın dışında alışık olmadığım bir ortam vardı. İlk defa bir diziyi yarıda bıraktım bundan sonra da bırakacağımı düşünmüyorum" dedi.

Yoğun çalışma temposundan sonra resme yönelen Yeşilçay, "O kadar alışmışım ki çalışmaya rahatlamanın nasıl olduğunu unutmuşum. İlk aşkıma geri döndüm. Resme yine başladım. İlkokuldan beri resim yapıyordum. Sonra oyunculuk okudum ve oyunculuk üzerine çalıştım. Oğlum Nejat'ın doğumundan önce resmi bıraktım ve 12 yıldır hiç yapmıyordum. İçim çok çekiyordu. Bir heykeltıraş arkadaşımla birlikte atölye kurduk. Her sabah dükkânımızı açıyoruz. Bir sergi çalışmamız var" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN