Olgun Şimşek Ramo'dan neden ayrıldı? Cihangir öldü mü?

Olgun Şimşek Ramo'dan neden ayrıldı? Cihangir öldü mü?

Bugüne kadar oynadığı birçok dizi ve tiyatro oyunuyla geniş kitleler tarafından tanınan Olgun Şimşek, Ramo dizisinden ayrıldı. Ramo’da Cihangir karakterine hayat veren Olgun Şimşek’in diziden neden ayrıldığına dair bir bilgi paylaşılmadı.

Ancak iddiaya göre; Ramo’nun senaryosunda Cihangir’e yazılan rol bu kadardı. Başarılı grafiği ile birçok kesim tarafından sevilen Olgun Şimşek’in canlandırdığı Cihangir, Ramo dizisine ölerek veda etti. 

RAMO’DA CİHANGİR ÖLDÜ MÜ?

Show TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Ramo’nun son bölümünde Cihangir karakterine hayat veren usta oyuncu Olgun Şimşek, diziye veda etti. İlk haftaları itibarıyla kadroda yer alan Yiğit Özşener de geçtimiz hafta dizide ölerek ayrılmıştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden diziye veda eden Yiğit Özşener, ‘Dünyalılar! Dünya, gücün değil vicdanın etrafında döner. Ve zaman – hep değilse de sıklıkla – hak edilmemiş payeleri geri almayı da, hak edilmiş ama verilmemiş olanları vermeyi de bilir. Yavuz Bey sizleri selamlar. Perde kapanır. Veda’ ifadelerini paylaşmıştı.

15 Ocak 2021’de yayınlanan son bölümünde de deneyimli isim Olgun Şimşek diziye veda etti. Ramo’da Cihangir karakterini canlandıran Olgun Şimşek, rolünün bitmesinden dolayı ölerek diziye veda etti.

OLGUN ŞİMŞEK RAMO’DAN NEDEN AYRILDI?

Gazeteci bir Birsen Altuntaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Olgun Şimşek’in Ramo’dan ayrıldığını duyururken, sebebini açıklamadı. Ancak Cihangir karakterine yazılan oyunun bu kadar olduğu için Olgun Şimşek’in diziden ayrıldığı iddia ediliyor.

olgun-simsek-ramodan-neden-ayrildi-cihangir-oldu-muu.jpg

OLGUN ŞİMŞEK KİMDİR?

1971 yılında Bursa'da doğan Olgun Şimşek, ilk ve ortaöğretimini Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bitirdi. Liseyi de Mustafakemalpaşa Endüstri Meslek Lisesinde tamamlayan Olgun Şimşek, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Bölümünden mezun oldu.

1993’te sanat hayatına başlayan Olgun Şimşek, Bir Demet Tiyatro komedi dizisindeki ‘Kudret’ tiplemesiyle ile fenomen hâline gelen Yedi Numara’da ‘Sabit Ballıoğlu’ tiplemesiyle ve İbo Show'daki ‘Güçlü’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Olgun Şimşek, Yazı Tura filmiyle birçok ödülün sahibi oldu.

OLGUN ŞİMŞEK'İN YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Bana Söyleme (2017) - Yılmaz Akbağ
Ramo (2020) - Cihangir
Gözetleme Kulesi (2012) - Nihat
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2017-2018) - Yaşar Kimsesiz
Kapalı Çarşı (2009-2010) - Mahmut
Yalan Dünya (2012)-Selahattin / Ahmet
Kapıları Açmak (2005) - Cihan
Beyaz Gelincik (2005) - Aziz Kudret Tarhan
Alacakaranlık (2003) - Emir Büyükdereci
Yazı Tura (2003) - Rıdvan
Yeşil Işık (2001) - Ferdi
Beşik Kertmesi (2002)
Tatlı Rüyalar (1998) - Ali Haydar Akbayır
Yedi Numara (2000) - Sabit Ballıoğlu
Dış Kapının Mandalları (1998)
Karışık Pizza (1998) - Murat
Sultanım (1996) - Erkan Yılbaş
Bir Demet Tiyatro (1997) - Kudret/Bahattin
Yer Çekimli Aşklar (1995)
Sihirli Ceket (1996)
Gülşen Abi (1994)
Aziz Ahmet (1994)
Tetikçi Kemal (1993)
Tersine Dünya (1993)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN