Bu düşmanlığı ancak evlilik kurtarır

Bu düşmanlığı ancak evlilik kurtarır

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo’nun yeni bölümünde Yavuz’un yapacağı hamleler merak edilirken, Ramo’nun “Bu düşmanlığı ancak evlilik kurtarır.” sözü bir anda herkesi şaşkına çeviriyor…

Başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Olgun Şimşek ve Yiğit Özşener gibi usta isimlerin yer aldığı Ramo’nun son bölümünde, aracı havaya uçan Yavuz’un ölüp ölmediği merak konusu olmuştu. Ancak yeni bölümde daha bir güçlü görünen Yavuz, Ramo’yu öldürmek için plan yapıyor…

İŞTE RAMO'NUN YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

Adana’da başlayan hikaye İstanbul’da devam ederken, bir zamanlar ırgat olarak çalışan Ramo, Cihangir’in karşısına çıkarak “Bu düşmanlığı ancak evlilik kurtarır” diyor. Ramo’nun ne yapmaya çalıştığını kimse anlayamazken, Cihangir, Ramo’nun Nehir’le evlenmek istediğini söylerken büyük şaşkınlık yaratıyor ancak Nehir de bu evliliğe sıcak bakıyor.

Yavuz ise, çok daha güçlü olarak dönüyor ve İstanbul’un yeni kralı olduğunu ilan ediyor. Herkesin yeni patronun kim olduğunu bilmesi için bir davet düzenliyor.

Ramo ve ekibi Çilingir’in işini bitirmek için bir baskın düzenliyor ve silahlı çatışma yaşanıyor. Yavuz ise yaptığı planla o gece Ramo’nun ölüsünün çıkacağını söylüyor.

RAMO’NUN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ramo, Fidan’ın ölümüne neden olan Yavuz’u bulmak ve intikam almak için gözünü karartarak onu aramaya başladı. Arkadaşları ile Yavuz’un evine baskın yapsa bile eli boş döndü ancak Yavuz’da o sırada Ramo’yu izlemekteydi ve ona meydan okudu. Yavuz bulmak için elinden geleni yapan Ramo ise bu sefer çareyi Yavuz’un peşine adam takmak da buldu. Ancak onun ölüsünü değil canlısını istediğini söyledi. 

ramo-yeni-bolum-fragmanii.jpg

Ramo’nun canını sıkan başka bir konu da Sibel oldu. İlk fırsatta onu yanına alacağını söyleyen Ramo’ya bunu pahalıya ödeyeceği söylense de bunlara asla kulak asmadı.

25. bölümün belki de en can alıcı sahnesi ise dizinin bitiş bölümünde yaşandı. Ramo tüm hızıyla Yavuz’un aracını takip ederken, yapılan saldırıyla Yavuz’un aracı havaya uçtu ve herkesin aklına Yavuz öldü mü? sorusunu getirdi…

Yavuz ölüyor mu?Yavuz ölüyor mu?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN