Yavuz ölüyor mu?

Yavuz ölüyor mu?

Cuma akşamlarının fenomenleri arasında yer alan Ramo’nun yeni bölümünde herkesi şok eden bir gelişme yaşanıyor. Yavuz’un içinde bulunduğu araba havaya uçarken herkesin aklına Yavuz öllüyor mu sorusunu getiriyor…

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo’nun son bölümünde Fidan’ın ölümü herkesi yasa boğarken, hem Ramo hem de ailesi intikam yemini etmişti. Diğer yandan artık olaylardan uzak duracağına söz veren Sibel yakaladığı ipucunu takip ederken başını büyük bir belaya sokmuştu, onu kurtarmak ise Ramo için bir ölüm kalım meselesine dönüşmüştü…

İŞTE RAMO’NUN YENİ BÖLÜMÜ FRAGMANI

Ramo Yavuz’u bulmak ve ele geçirmek için artık gözünü karartmıştır. Ekibini toplayarak evine baskına gider ancak yine eli boş döner. Yavuz ise evine kurduğu kamera sistemi ile Ramo’yu izler ve Ramo’ya meydan okur. Ramo ise bu sefer de Yavuz’u bulmaları için birilerini tutar ancak onun ölüsünü istememektedir canlı olarak ele geçirilmesini ister.

Diğer yandan Ramo’da ilk fırsatta Sibel’i yanına almaya niyetlidir ancak bunu yapmak kolay olmayacaktır. Ramo’nun 25. yeni bölüm fragmanında ise arabayla giden Yavuz’un aracına yapılan saldırı Yavuz ölüyor mu sorusunu akıllara getiriyor…

RAMO’NUN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fidan’ın ölümü Ramo ve ailesinde büyük yıkıma neden olur ve en başta Ramo olmak üzere tüm aile Fidan’ın katilini bulmak için yemin eder. Ramo’nun ilk başta şüphelendiği kişi Cihangir’dir. 

Diğer yandan olan bitenden şüphelenen Mazhar da kendi çabalarıyla hem Vasili’nin mallarını yok edenleri hem de Fidan’ın katilini aramaktadır.

ramo-yeni-bolum-fragamannn.jpg

Kısa bir zaman sonra Mazhar ve Ramo’nun yolları kesişir ancak Ramo bu durumdan hiç hoşlanmaz.

Sibel ise, bu işlerden uzak duracağına dair Ramo’ya söz vermesine rağmen, elde ettiği önemli ipucu yüzünden yeniden kendini olayların içinde bulur. Yakaladığı ipucunu takip eden Sibel’in başı çok büyük bir belaya girer ve bu bela Ramo için bir ölüm kalım meselesine dönüşür. 

ramo-yeni-bolum-fragamann.jpg

RAMO DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCULARI

Adana’da ırgat olarak çalışan Ramo ve ailesi bir yandan da zengin bir ailenin yasal olmayan işlerini yapmak zorundadır. Ancak ceur ve zeki olan Ramo bu düzen son vererek ailesinin insanca muamele görmesi için bir isyan planlar. Ailesinin buna rızası olmasa bile Ramo harekete geçer, ancak can dostunun yaptığı hata nedeniyle işler istediği gitmez…

Dizinin başrolünü olan Ramo’yu yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım canlandırırken, Yiğit Özşener; Yavuz, İlker Aksum; Hasan, Esra Bilgiç; Sibel, İdil Fırat; Fidan, Cemre Baysel ise Fatoş karakterlerine hayat veriyor.


 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN