Osayi-Samuel'de rakip Celtic

Osayi-Samuel'de rakip Celtic

Kanat takviyesi yapmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin Celtic ile transfer yarışı verdiği Bright Osayi-Samuel, Sarı-Lacivertlileri sosyal medyada takibe aldı.

OĞULCAN ÇOKSAYAR | KARAR

Yaz transfer dönemini hareketli geçiren Fenerbahçe, ara transfer dönemindeki ilk girişimini yapıyor. Sarı-Lacivertli takım, kanat takviyesi için arayışlarını sürdürürken İngiltere Championship ekiplerinden Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'i liste başına aldı. Takımıyla sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Bright Osayi-Samuel'in transferini devre arasında bitirmek isteyen tek kulüp Fenerbahçe değil. Nijeryalı yıldız ile prensip anlaşmasına varılırken bu transferde İskoçya'dan güçlü bir rakip çıktı. İskoçya'nın köklü kulübü Celtic de Osayi-Samuel için devreye girdi. Nijeryalı oyuncu kendisine yapılan teklifleri değerlendirmeye almaya hazırlanırken kıran kırana bir pazarlık yaşanması bekleniyor.
Bu sezon Championship'te 20 maça çıkan Osayi-Samuel, 3 gol atıp 3 de asist yaptı. Nijeryalı oyuncu gün içinde Fenerbahçe'yi sosyal medya hesaplarından takibe alırken bu durumun gündem olmasının ardından takibini geri çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN