Oyuncu Tolga Karel ikinci kez baba oldu

Oyuncu Tolga Karel ikinci kez baba oldu

Tolga Karel 2015’te 4 yıllık eşi Günay Musayeva’dan oğulları Cihangir’e rağmen boşanmıştı

Tolga Karel 2015’te 4 yıllık eşi Günay Musayeva’dan oğulları Cihangir’e rağmen boşanmıştı. Mayıs 2016’da Amerikalı Sarah Scotti ile nikah masasına oturdu.

Amerika’da yaşayan Tolga Karel ikinci kez baba oldu. Kızları Mia önceki gün Chicago’da dünyaya geldi. Müjdeli haberi çiftin arkadaşı Anıl Sural duyurdu.

Tolga Karel “İsim olarak Sarah ile tanıştığımız şehir Miami’nin kısaltması ‘Mia’yı seçtik. Cihangir ne ise Mia da öyle. İkisi de evlatlarım, benim parçalarım” dedi. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN