Paralel Yapı'nın yayın organı Nokta Dergisi'nden 'iç savaş' tahriki

Paralel Yapı'nın yayın organı Nokta Dergisi'nden 'iç savaş' tahriki

Paralel Yapı'nın yayın organı Nokta Dergisi 1 Kasım seçiminin ardından skandala imza attı. Dergi, AK Parti'nin tek başına iktidar olmasıyla "2 Kasım Pazartesi Türkiye İç Savaşı'nın başlangıcı" başlığını kullanarak provokatif bir kapak yaptı.

Paralel yapının yayın organı Nokta Dergisi, 1 Kasım seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından yeni sayısının kapağını sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Dergi haberinde "2 Kasım Pazartesi Türkiye İç Savaşı'nın başlangıcı" başlığını kullandı.

Paralel Yapı-PKK yakınlaşması

Terör örgütü PKK ve HDP'nin tahrik dili olan 'İç Savaş' söylemini bu kez de Paralel Yapı tekrarladı. 17-25 Aralık darbe girişimi öncesi terör örgütü ve HDP ile arasına mesafe koyan FETÖ ve yayın organları şimdilerde terör örgütü ile aynı söylemi paylaşıyor.

15-11/02/resized_25291-d9f09c9ecsxcqndxaaaeooqParalel Yapı'nın yayın organı Nokta Dergisi seçimlerin ardından 'iç savaş' kapağı yayınladı.

Nokta Dergisi'nin ilk vukuatı değil

Nokta Dergisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehit cenazesi önünde gülümseyerek selfie çektiği bir kapağı da yayınlayarak ahlaksız bir kapak da yapmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN