Rüyada geyik görmek ne anlama geliyor? Rüyada geyik görmenin tabiri

Rüyada geyik görmek ne anlama geliyor? Rüyada geyik görmenin tabiri

Rüyada geyik görmek, rüyayı gören kişinin ailesinin dışındaki sıkıntılı ve huysuz kişiyi temsil eder. Görülme şekline göre farklı anlamları bulunan rüyada geyik görmekle ilgili bilmeniz gerekenler ve farklı rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

Rüyada geyik görmek, çalışma hayatında yaşanacak olan sıkıntılı zamanlara delalet eder. Haberimizde, boynuzlu geyik görmek, geyik eti görmek ve geyik yavrusu görmek gibi rüyada geyik görmekle alakalı ayrıntılı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

RÜYADA GEYİK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada geyik görmek, rüya sahibinin çalışma hayatında bazı sıkıntılar yaşayacağına ve iş arkadaşlarıyla tartışmalar yaşayacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada geyik gören kişi evli bir kadın ise, hayırlı bir evlada sahip olur.

Rüyada geyik görmek, rüya sahibinin evinin dışında olan, devamlı sıkıntı çıkaran, huysuz, aksi ve kişinin huzurunu kaçıran kişi olarak yorumlanır.

Rüyada geyik görmek, kimi rüya yorumcularına göre ise, bekar olan rüya sahibinin kısmetinin açılacağı ve heyecan ve tutku dolu bir aşka adım atacağı, kişi eğer evli ise, hayırlı bir evlat sahibi olacağı anlamını taşır.

BOYNUZLU GEYİK GÖRMEK

Rüyada boynuzlu geyik görmek, uzun zamandır sıkıntılı günler geçiren rüya sahibinin sonunda sıkıntılarının son bulacağına ve rahata ereceğine delalet eder. Rüyada görülen boynuzlu geyik, para ve malı temsil eder ve rüya sahibinin evindeki bolluk, bereket ve huzur olarak yorumlanır.

GEYİK ETİ GÖRMEK

Rüyada geyik eti görmek, rüya sahibinin çalışma hayatında yüksek ve saygı değer makamlara çıkacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada geyik eti görmek, mutluluk, huzur ve bereket anlamlarını taşırken, farklı bir rüya tabirinde ise, kişinin yakın bir akrabası yüzünden başını belaya gireceği şeklinde yorumlanır.

GEYİK YAVRUSU GÖRMEK

Rüyada geyik yavrusu görmek, haram bulaşmamış, helal kazanç ve rızık anlamını taşır.

GEYİK AVLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada geyik avladığını görmek, rüya sahibinin büyük bir mal varlığına sahip olacağı şeklinde yorumlanır.

GEYİK SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada geyik sürüsü görmek, rüyayı gören kişinin büyük şans ve başarı elde edeceğine işaret eder.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN