Rüyada salça görmek ne anlama geliyor? Rüyada salça görmenin tabiri

Rüyada salça görmek ne anlama geliyor? Rüyada salça görmenin tabiri

Rüyada salça görmek hem olumlu hem de olumsuz şekilde yorumlanır. Kimi rüya yorumlarında acı ve üzüntü anlamı taşırken bazı rüya tabircileri ise, rüyada salça görmek için kişinin işlerinin yoluna girmesi olarak yorumu yapar. En ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da okurlarımız için hazırladık…

 

Rüyada salça görmek, rüya sahibinin yakın zamanda yaşayacağı büyük yıkımlara neden olacak olaylara delalet eder. Salça yediğini görmek, salça yaptığını görmek gibi rüyada salça görmekle ilgili tüm bilmeniz gerekenleri ve farklı rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA SALÇA GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada salça görmek, olumlu rüya tabirlerinde, rüya sahibinin tüm sıkıntı, dert ve kederlerinden kurtulacağı, karlı işlere adım atıp kazancının çoğalacağı anlamını taşır. Rüyada salça gören kişi, küçük bir maddiyat ile girdiği işten büyük kazançlarla çıkar.

Rüyada salça görmek, kimi rüya yorumcularına göre çok olumsuz anlamlara sahiptir. Rüyada salça gören kişi, derinden etkileneceği, acılar ve kayıplar yaşar.

SALÇA YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada salça yediğini görmek, rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceği, refaha ereceği ve güzel günler geçireceği şeklinde yorumlanır.

SALÇA YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada salça yaptığını görmek, kişinin yaşamında hakim olacak bolluk ve berekete ve bunun ardından yaşanacak olan rahatlık ve huzura işaret eder. Rüyada salça yaptığını gören kişi, hasta ise iyileşir, para sıkıntısı çekiyorsa eli bollaşır.

SALÇA ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada salça aldığını görmek, rüyayı gören kişinin, zamanında kendine iyiliği dokunan ve yardım eden bir kişiye ihanet ettiği şeklinde yorumlanır. Rüyada salça aldığını gören kişi, üzerinde hakkı bulunan kişiye haksızlık ederek onu üzecek demektir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

SALÇA DÖKÜLDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada salça döküldüğünü görmek, rüya sahibinin çok istediği bir işin peşinden koşarken çok fazla taviz verdiğine bu nedenle değiştiğine delalet eder. Çevresindeki insanlar rüyayı gören kişideki değişiklikleri fark eder ve gözler kişinin üzerine çevrilir.

20-02/18/salca-istemek-1757.jpg

BİRİLERİNE SALÇA DAĞITTIĞINI GÖRMEK

Rüyada birilerine salça dağıttığını görmek, zor durumda kalan rüya sahibinin çevresindeki insanlardan yardım göreceği ve içinde bulunduğu zor durumdan onların sayesinde çıkacağı anlamını taşır.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN