Rüzgar Erkoçlar bir düet yaptı yeniden gündeme geldi - Rüzgar Erkoçlar kimdir, eşi kim?

Rüzgar Erkoçlar bir düet yaptı yeniden gündeme geldi - Rüzgar Erkoçlar kimdir, eşi kim?

Rüzgar Erkoçlar bir süre cinsiyet değiştirdiği için gündemden düşmedi. Şimdi ise Zeynep Sağdaş ile yaptığı düet ile gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar'ın düeti merak ediliyor. Düet şarkısını bir kaç hafta önce çıkartan Rüzgar Erkoçlar düette rapçi olarak yer alıyor. Rüzgar Erkoçlar kimdir, eşi kimdir hepsini haberimizde sizler için derledik.

Rüzgar Erkoçlar şimdi yaptığı bir düet haberle gündemde. Zeynep Sağdaş ile yaptığı düetle gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar kimdir, eşi kim haberimizde sizler için derledik. Rüzgar Erkoçlar bir süre önce cinsiyet değiştirmesi ile gündeme gelmiş daha sonra ise evlenmesiyle gündeme düşmüştü. Şimdilerde ise Zeynep Sağdaş ile yaptığı düetle gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar hayatı detayları haberimizde...

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

Rüzgar Erkoçlar, 26 Mart 1986 tarihinde İstanbul'da Nil Erkoçlar olarak hayata geldi. Bir ablası, bir kız kardeşi vardır. İstanbul Suadiye Lisesi'nden 2002 yılında mezun oldu. Türker İnanoğlu tarafından "Türker İnanoğlu Vakfı" adıyla kurulup kısaca "TÜRVAK" olarak da anılan vakıf okulunda lise bittikten sonra Sinema Oyunculuğu okudu. 10 yaşından beri Gaye Sökmen Ajans'a bağlı olarak reklam filmleriyle başlayarak televizyon dünyasında çeşitli projelerde yer aldı. Asıl şöhretini bir reklam projesiyle yakalayan Rüzgar Erkoçlar, Üvey aile, Maskeli balo, Emret komutanım gibi dizilerde rol aldı. Cem Yılmaz ile birlikte de reklam filminde oynadı. Son 5 yılda henüz 26 yaşındayken kendi deyimiyle içinde hapsolduğu bedenine veda etti, cinsiyet değiştirip erkek oldu. Rüzgar Erkoçlar uzun süredir birlikte olduğu makyöz Tuğba Beyazoğlu ile 2017 eylül ayında evlendi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN