Sağlık Bakanlığı ne zaman doktor alacak? 9 bin 576 doktor alımı yapılacak

Sağlık Bakanlığı ne zaman doktor alacak? 9 bin 576 doktor alımı yapılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; 633 uzman tabip, 8 bin 876 tabip, 67 yan dal uzman tabibi olmak üzere toplamda 9 bin 576 kadroya yerleştirme işlemi gerçekleştirilecek. Peki Sağlık Bakanlığı 2019’da ne zaman doktor alacak? İşte detaylar…

Daha evvel 2019 yılında 25 bin personelin alımı yapılacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda 9 bin 576 doktor alımı yapılacağı haberi Bakan Koca tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Söz konusu alım da kura yöntemi ile alınacak. Peki doktor alımı ne zaman olacak? Gelişmeler karar.com’da…

SAĞLIK BAKANLIĞI 9 BİN 576 DOKTOR ALACAK

Tabip atamalarına ilişkin yazılı açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu sene kurayla hemen hemen 25 bin uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı unvanlarında personelin atamasının yapılacağını belirterek, bugün yayımlanan ilanla alımların 4'üncü dilimini gerçekleştireceklerini aktardı. Bu doğrultuda 633 uzman tabip, 8 bin 876 tabip ve 67 yan dal uzman tabibi olmak üzere toplam 9 bin 576 boş kadro için duyuruların yapıldığını anımsatan Bakan Koca, kura ile yerleştirme işlemlerinin 11 Eylül 2019 Çarşamba günü noter huzurunda gerçekleştirileceğini bildirdi.

19-08/29/saglik-bakanligi.jpg

Dün itibarıyla yerleştirme sonuçları açıklanan 12 bin tabip dışı sözleşmeli sağlık personele ve bugün kura başvuruları başlayan 88'inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlüsü tabiplere de başarılar dileyen Bakan Koca, bu yeni atamalarla daha da güçlenecek olan sağlık çalışanları ile vatandaşlara nitelikli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceklerini aktardı.

ATAMA SONUÇLARI BELLİ OLDU

KPSS 2019/4: Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları geçen günlerde açıklandı. KPSS 2019/4 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 28 Ağustos 2019 tarihinde saat 14.00 itibarıyla Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişiyor.

KAMUYA AİT TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN