Canan Karatay 'Bir tane bile yemedim' diyerek uyardı: Üzerine sıkılan gaz adeta zehir saçıyor! Sakın bu kuruyemişi tüketmeyin

Canan Karatay 'Bir tane bile yemedim' diyerek uyardı: Üzerine sıkılan gaz adeta zehir saçıyor! Sakın bu kuruyemişi tüketmeyin

Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kuruyemiş tüketiminin arttığını belirten Canan Karatay, 'Bir tane bile yemedim' diyerek uyardı. Sakın ağzınıza bile sürmeyin. Üzerine sıkılan gaz adeta zehir saçıyor. İşte kuruyemişlerde görülmeyen gizemli zehir...

Akşamları çayın yanında afiyetle tükettiğimiz kuruyemişlerin bu zararını duyunca bir daha ağzınıza bile süremeyeceksiniz. Toplum olarak çayın yanında gofret ya da kuruyemiş yemeyi severiz. Ancak zevkle tükettiğimiz kuruyemişler insan vücudunu baştan aşağı zehirliyor. Prof. Dr. Canan Karatay 'Bir tane bile yemedim' diyerek uyardı. Üstüne saçılan gaz adeta zehir saçıyor. Sakın evinize bile sokmayın!

SAKIN AĞZINIZA SÜRMEYİN! TÜM VÜCUDU ZEHİRLİYOR

Sağlıklı beslenme tavsiyeleriyle dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Canan Karatay, kuruyemiş hakkında yaptığı son açıklama ile herkesi korkuttu. Kaju tüketiminin oldukça tehlikeli olduğunu belirten Canan Hoca, bugüne kadar bir tane bile yemediğini belirtti. Bu tür ürünlerin yurt dışından geldiğini ve üzerine bromür gazı püskürtüldüğünü belirten Karatay, vatandaşları yememeleri üzerine uyardı.

yeni-proje-2024-03-15t130240-747.jpg

"BİR KERE OLSUN AĞZIMA SÜRMEDİM"

Canan Karatay, yurt dışından gelen ürünlerin üzerine küf oluşmaması için bromür gazı sıkıldığını ve bunun büyük bir tehlike saçtığını belirtti. Her şeyin mevsiminde tüketilmesi gerektiğini belirten Karatay, "Onun için mümkün olduğu kadar her tükettiğimizi yerel olarak ve mevsiminde tüketelim" dedi. Ünlü profesör kajunun da zehir saçtığını ve bu güne kadar bi tane bile kaju yemediğini söyledi.

yeni-proje-2024-03-15t130358-241.jpg

Özellikle kajunun büyük tehlike saçtığını belirten Canan Karatay, "Brezilya cevizi çok tehlikeli. Kaju dedikleri o da çok tehlikeli hep yurtdışından geliyor. Dışarıdan geldiği için ilaçlı hepsi tabii ki de çok tehlikeli. Ben daha bir tane yememişimdir. Fındık fıstık varken niye onu yiyeyim? Ceviz varken memleketimde niye onu yiyeyim…" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN