Hem kanser hem gençlik iksiri! Bu domates kırmızı değil… Herkes fıldır fıldır arıyor

Hem kanser hem gençlik iksiri! Bu domates kırmızı değil… Herkes fıldır fıldır arıyor

Kanseri önlemesi ile ünlenen o domatesin şimdi de yaşlanmayı durdurduğu ortaya çıktı! Tam bir gençlik iksiri…. Mucize etkileri olan bu domates kırmızı değil… Düzenli tüketimde etkisine inanamayacaksınız. Bir yandan güzelliğiniz için bir yandan da sağlığınız için vazgeçilmez olacak.

Birçok insan sağlık sorunlarına çözüm ararken genelde doğal yöntemleri dener. Dolayısıyla her besinin ne faydası olduğu oldukça önemlidir. Bu besin ise hem kanseri önlemede bire bir hem de tam bir gençlik iksiri. Düzenli tüketildiği zaman anında etki ediyor ve yaşlanmayı önlüyor. Cildinizin bir anda bebek gibi olduğunu fark edeceksiniz.

KANSERLE SAVAŞTIĞI ORTAYA KONULDU

Yapılan bazı araştırmalar kanserle mücadelede doğal besinlerin de oldukça önemli olduğunu söylüyor. Bu besinlerden biri de siyah domates. Tam bir doğal ilaç seçilen siyah domates, içerisinde bulundurduğu likopen mineralleri sayesinde kanserli hücrelerin oluşmasında resmen önüne bir set gibi geçerek engelliyor. Bu domates sadece kanserle savaşmıyor üstelik. Aynı zamanda cilt sağlığına da çok iyi geliyor.

domates.jpg

GENÇLİK İKSİRİ YANI BAŞIMIZDA

Siyah domatesin sadece kansere değil cilt sağlığına da çok iyi geldiği uzmanlar tarafından söyleniyor. Özellikle de yaşlanmaya karşı tam bir mucize olarak biliniyor. Özellikle de Güney Amerika’nın yerli halkı siyah domatesi “gençlik iksiri” olarak adlandırıyor.

domates2.jpg

SİYAH DOMATES NELERE İYİ GELİR?

Kumato domatesi olarak da bilinen siyah domatesin içindeki likopen diğer besinlerde bulunan likopene göre çok daha etki edici bir özelliğe sahiptir. Hatta neredeyse bütün faydasını da bu maddeye borçludur.

Çoğu besinde bulunan ve siyah domateste daha etkili olan likopen, vücutta bulunan hücrelerin yapısını korur. Dolayısıyla hücreler mutasyona uğramaktan ve kanser gibi başka hastalıkların oluşmasını önler. Öte yandan lif açısından zengin olduğu için sindirimi kolaylaştırır. Ülser, reflü gibi mide sorunlarının da önüne geçer.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN