Kışın şifa deposu: sarımsaklı süt! Meğer her derdin şifası ondaymış: İşte sarımsaklı sütün faydaları

Kışın şifa deposu: sarımsaklı süt! Meğer her derdin şifası ondaymış: İşte sarımsaklı sütün faydaları

Sizi her hastalığa karşı zırha dönüştürecek bir karışım! Kışın şifa deposu sarımsaklı süt! Meğer her derdin şifası ondaymış! Mucizevi karışım tam bir multivitamin etkisi yaratıyor! İşte sarımsaklı sütün faydaları...

Kışın gelmesiyle düşen vücut dirençleriyle hastalıklar baş göstermeye başladı. Ama bunu içerseniz hastalıktan eser kalmayacağı gibi hastalık bir daha size uğramayacak. Sağlık için oldukça kıymetli olan süt ve sarımsak karışımının sayılamayacak kadar faydaları var. Bu mucizevi ikili, bir araya geldiğinde vücutta inanılmaz etkiler yaratıyor.

SÜT VE SARIMSAK KARIŞIMI NEYE İYİ GELİR?

sut-ve-sarimsak-karisimi-neye-iyi-gelir.jpg

KURU ÖKSÜRÜĞE İYİ GELİYOR

Sarımsak ve süt karışımı, boğazı rahatlatarak kuru öksürüğe iyi geliyor. Ayrıca, astım ve alerjik nezle gibi rahatsızlıkları da hafifletiyor.

KARACİĞERİ TEMİZLİYOR

Bu karışım, karaciğerdeki toksinlerin vücuttan atılmasını sağlayarak detoks etkisi yaratıyor. Karaciğer yağlanması ve yetmezliği gibi sorunlara da destek oluyor.

EKLEM AĞRILARINA KARŞI ETKİLİ

Sarımsak ve süt karışımı, bacak, kol ve kalça gibi eklem ağrılarına iyi geliyor. Ayrıca kireçlenmeye bağlı ağrıların hafifletilmesine yardımcı oluyor.

ANNE SÜTÜNÜ ARTIRIYOR

Süt ve sarımsak karışımı, anne sütünü artırıcı etkisiyle biliniyor. Ayrıca kadınlardaki yumurtalık kisti tedavisinde de kullanılıyor.

KOLESTEROLÜ DENGELİYOR

Kötü kolesterolü düşürerek kolesterolü dengeleyen bu karışım, kalp ve damar sağlığı için oldukça faydalı. Pıhtı oluşumunu engelleyerek kolesterol seviyelerini düzenliyor.

GRİP VE SOĞUK ALGINLIĞINA KARŞI KORUYUCU

Süt ve sarımsak karışımı, grip, soğuk algınlığı ve zatürreye karşı koruyucu bir etki gösteriyor. Gribal hastalıklara yakalanma riskinizi azaltıyor.

UYKUSUZLUĞA İYİ GELİYOR

Gece yatmadan önce içilen bir bardak sarımsaklı süt, vücudu rahatlatarak uykuya geçişi kolaylaştırıyor.

SAÇLARA CANLILIK VERİYOR

Süt ve sarımsak karışımıyla hazırlanan maskeler, saçları onarıyor ve kökten uca canlılık kazandırıyor. Ayrıca saçlara parlaklık da veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN